Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mehaycığım, ben kan testi sonucumu 16 Ağustosta almıştım zaten. 7+2 haftalık hamileyim. Hatta sen 10 gün kadar önce keseyi görüp görmediğimi profil mesajıyla sormuştun. Bende gördüğümüzü söylemiştim ve sende kutlamıştın. Sanırım unutmuşsun???
Canım teşekkür ederim. Darısı başına. Ben hipogonadizm hastasıyım. Yani ilaçsız adet olmuyorum ve tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. O yüzden kendi adet günüme göre birşey söylemem imkansız. Ama idrar testleri için en az bir 10 gün geçmesi gerektiğini okumuştum O yüzden 6 gün biraz erken. Bence bir kan testi seni meraktan kurtarır. kaydirigubbakcemile5öncelikle tebrik ederim benim de 6 gün geçti ama hala testlerim negatif sizdern umut alıyorum umarım ben de hamileyimdir normalde kaç günde bir adet oluyordunuz
Canım teşekkür ederim. Darısı başına. Ben hipogonadizm hastasıyım. Yani ilaçsız adet olmuyorum ve tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. O yüzden kendi adet günüme göre birşey söylemem imkansız. Ama idrar testleri için en az bir 10 gün geçmesi gerektiğini okumuştum O yüzden 6 gün biraz erken. Bence bir kan testi seni meraktan kurtarır. kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar bugün 9.günüm. Dayanamayıp idrar testi yaptım. İkinici çizgiyi göremedim maalesef. Gerçi bu kesin gebe olmadığım anlamına gelmiyor ama umudumuz azaldı.
Bende yeni katıldım aranıza. Transferin 7.8. 9. günü bende dayanamadım idrar testi yaptım. (Biliyorum çıkma ve çıkmama ihtimalini bildiğim halde) morelim bozuldu. Yaklaşık 10 tane idrar testi yaptım bu testler içinde (7.ci günü yaptığımda belli belirsiz gölge var gibi) diğerlerinde hiç bir şey yok. arkadaşlar bugün 9. günüm idrar da çıkmadı. Benim durumumda bir çok arkadaş var ama bende onlar gibi şanslı olurmuyum acaba. Öncelikle dualarınızı, tecrübelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar!!!! acilll yardım lütfennnnnnnnn!!!!!!
Acil yardim lutfen.transferimin 10. Gunu sabah idrariyla test yaptim.silik cizgiyi gordum.fakat 11.gun yine yaptim ama gec saatlerdi.cizgi yok gibi birseydi. ben hamilemiyim degil miyim?
mrb umudunu kırma bn 15 gunde ıdrarda baktıgımda hala tek cızgı vardı ama kanda bhcg yuksek ıdı ve sonuc pozıtıf dı ınsallah senınkıde pozıtıfdır