Gebeliğe Hazırlık İdrar testi,yardim lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arzularrrrrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
715
298
103
35
Merhaba arkadaslar.Ben yabanciyim.Benim adet 1 gun gecikti.Dun hic bir sey yoktu,amma bu gun ilk idrarda silik cizgi cikti.Sonra inanamadim tekrar tekrar yaptim.Sabah cikmisti,amma simdi cikmiyor test.Bu nasil ola bilir?İlk idrar oldugu icinmi cikti acaba?13 yildir bekliyorum,o uzden cok sasirdim ve cok yaptim.Bakarmisiniz acaba gebelik varmi?

IMG-20220617-WA0023.jpeg
IMG-20220617-WA0023.jpeg
IMG_20220617_210322.jpg

Bu testler pozitif hanımefendi, gebesiniz tebrikler

Adet günün sadece 1 gün gecikmiş belkide o yüzden bu şekilde çıkmış olabilir biraz daha gecikirse tekrar yapabilirsin cunku genellikle idrar testinde hemen cıkmiyor en garantisi kan testi vermek umarım bekledigin sonucu alırsınn tez zamanda😍

Merhaba arkadaslar.Ben yabanciyim.Benim adet 1 gun gecikti.Dun hic bir sey yoktu,amma bu gun ilk idrarda silik cizgi cikti.Sonra inanamadim tekrar tekrar yaptim.Sabah cikmisti,amma simdi cikmiyor test.Bu nasil ola bilir?İlk idrar oldugu icinmi cikti acaba?13 yildir bekliyorum,o uzden cok sasirdim ve cok yaptim.Bakarmisiniz acaba gebelik varmi?
Canım benimde başıma böyle bişey gelmişti adet gecikince beta yüksek olabiliyor adet gecikmesinin bi kaç nedeni olabilir stres sıkıntı vs olabilir hemen test yaparsan sonuç seni yanıltabilir en az 1 hafta gecikmesi lazım hem üzülmessin ümitlenmessin

Adet günün sadece 1 gün gecikmiş belkide o yüzden bu şekilde çıkmış olabilir biraz daha gecikirse tekrar yapabilirsin cunku genellikle idrar testinde hemen cıkmiyor en garantisi kan testi vermek umarım bekledigin sonucu alırsınn tez zamanda😍
Cok tesekkur ederim canim benim,insaAllah.Hemen cikmisti ikinci cizgi.Hele tek olan test ikinci cizgi birinciden once cikti.Sadece 2 saat sonra cikmamasina sasirdim😔

Canım benimde başıma böyle bişey gelmişti adet gecikince beta yüksek olabiliyor adet gecikmesinin bi kaç nedeni olabilir stres sıkıntı vs olabilir hemen test yaparsan sonuç seni yanıltabilir en az 1 hafta gecikmesi lazım hem üzülmessin ümitlenme

Canım benimde başıma böyle bişey gelmişti adet gecikince beta yüksek olabiliyor adet gecikmesinin bi kaç nedeni olabilir stres sıkıntı vs olabilir hemen test yaparsan sonuç seni yanıltabilir en az 1 hafta gecikmesi lazım hem üzülmessin ümitlenmessin

Cok tesekkur ederim canim benim,insaAllah.Hemen cikmisti ikinci cizgi.Hele tek olan test ikinci cizgi birinciden once cikti.Sadece 2 saat sonra cikmamasina sasirdim😔
Hakkında hayırlısı olsun benimde testim negatif :( Ama adetim baya fazla geçikti pazartesi gunu randevum var bakalım kan testi vericem bende boyle durdukca insan daha cok umitleniyor malesef o yuzden kan testiyle suphelerimin sonucunu ogrenmek istiyorum :(

Ne biliyim canim,cok saskinim su anda.Neden oldu anladim.Sende nasil olmustu canim?Hemenmi cikmisti ikinci cizgi,yoksa sonradanmi?Sonuc nasil oldu peki?

Hakkında hayırlısı olsun benimde testim negatif :KK43: Ama adetim baya fazla geçikti pazartesi gunu randevum var bakalım kan testi vericem bende boyle durdukca insan daha cok umitleniyor malesef o yuzden kan testiyle suphelerimin sonucunu ogrenmek istiyorum :KK43:
Canim benim yaa olur insaAllah her birimizde🙏🏻Kan testinde cikar insallah.Kac gun gecikti sende?İkinci cizgi hicmi gorunmuyor

Ne biliyim canim,cok saskinim su anda.Neden oldu anladim.Sende nasil olmustu canim?Hemenmi cikmisti ikinci cizgi,yoksa sonradanmi?Sonuc nasil oldu peki?
Evet hemen çıkmıştı sonra bi test yaptım silik sonra bi daha yaptım çıkmadı sonra bidaha yaptım çıktı silik sonra bidaha yaptım çıkmadı ertesi gün yaptım çıkmadı kan verdim testlere inanmayıp malesef negatifti hemen test yapma duramıyor insan biliyorum ama yapmamaya çalış

Benim 3 hafta gecikti silik bile yok sadece tek cizgi malesef :( Gebelik durumum yoktur buyuk ihtimalle ama ben neden geciktigini merak ediyorum 8 aylik evliyim bende adetim yeni yeni duzene otururyordu boyle oldu belkide bu yuzdendir bilemedim evlenmeden once cok duzenliydi bakalim :)

Back
X