İdrar testi

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
Tansiyonum genel olarak düşük 9/5 veya 10/6 fakat rutin kontrolde idrar testinde protein pozitif çıktı bilgisi olan var mı
Doktorumu pazartesi görebileceğim endişelendim

Protein zehirlenmesi varlığını gösterir derler çünkü benimde oglumda tansiyonum yüksekti ordan biliyrm

Canım benimde tansiyonum çok düşük. En yüksek 8-5 en düşük 6-3 oluyor genelde 6-3 olduğunda bayılıyorum zaten. Ama protein falan hiç bilmiyorum o konuyu

Canım benimde tansiyonum çok düşük. En yüksek 8-5 en düşük 6-3 oluyor genelde 6-3 olduğunda bayılıyorum zaten. Ama protein falan hiç bilmiyorum o konuyu
İdrarda protein olması yüksek tansiyon ve zehirlenme yol açabilirmiş bende protein çıktı ama tansiyon ya düşük ya normal yani hiç yüksek olmadı pazartesi doktorumla görüşeceğiz bakalım :( senin durum nasıl beklemede misin hala

İdrarda protein olması yüksek tansiyon ve zehirlenme yol açabilirmiş bende protein çıktı ama tansiyon ya düşük ya normal yani hiç yüksek olmadı pazartesi doktorumla görüşeceğiz bakalım :KK43: senin durum nasıl beklemede misin hala
İnşlh bi sorun çıkmaz canım acil bişey olsaydı Dr un pazartesiyi beklemezdi heralde. Aynen kuzum 39+2 olduk

Back
X