Idrar testi

Cevap yazacagin yerde dosya yukle yaxiyor ama fotoyu kırpma lazım yoksa yüklenme z canm

Kizlar yardm edin lutfen beklenen adete 4 gun kala testim bu seklde hayalet bir cizgi varmi sizce inceden yksa ben gormj istedgmimi goruyrum

Eklentiler

• 1514369735788-699391373.webp
    3 KB · Görüntüleme: 170
Kizlar yardm edin lutfen beklenen adete 4 gun kala testim bu seklde hayalet bir cizgi varmi sizce inceden yksa ben gormj istedgmimi goruyrum
Sanirim test beklemiş biraz bir cizgi var bende gordum fakat testler bekledikten sonra o cizgi beliriyo bence dikkate alma benimkide o sekildeydi ve suan hamile degilim ama yinede tekrar dene

Teskkr edrm cevaplariniz icin beklicem yapck bisiym yk bata 4 gun vardi iste o testi yaptgmda suan 2 gun var testyaptktn 1 2 saat sonra farkettm ufff bosunaaa umutlanmim ben en iyisi

Teskkr edrm cevaplariniz icin beklicem yapck bisiym yk bata 4 gun vardi iste o testi yaptgmda suan 2 gun var testyaptktn 1 2 saat sonra farkettm ufff bosunaaa umutlanmim ben en iyisi
Canım bence kan testi yaptır bak benim de şu an 4 gün kadar var ben bugün kan verdim yarın alacağım sonucu hakkımız da hayırlısı olsun :)

Sanirim test beklemiş biraz bir cizgi var bende gordum fakat testler bekledikten sonra o cizgi beliriyo bence dikkate alma benimkide o sekildeydi ve suan hamile degilim ama yinede tekrar dene
sen o testte hamile değilmiymişsin çok şaşırdım baya belliydi çizgin kimyasalmı yaşadın acaba canım demekki günün geçmesini beklemek lazım sabredip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…