İdrar testi

ysgl26

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
524
844
33
36
Selam kızlar. Adetim 3 gün gecikti bugün iş çıkışı test alıp yaptım akşam 5 gibi 10 dk sonra baktım ama çizgi yoktu ya da ben göremedim. Sonra yemek falan derken 2 saat geçti aradan çöpe atayım diye baktım incecik bir pembe çizgi var. Ama baya belirgin. Kuruma çizgisi gibi de değil. Ama az önce tuvalete girdim kahverengi akıntım geldi şuan da peçeteye sildikçe sarımsı kahverengiye dönük bir akıntı var . Anlamadım daha önce kuruma çizgileri hep ertesi gün çıkardı? Gebelik olabilir mi kafam karıştı. Sabah bi test daha yapıcam

Sizi üzmek istemem ama test konusunda maalesef kuruma çizgisi deneyimim çok bu da kuruma çizgisi üzgünüm inşallah vardır ama çok ümide kapılmayın kuruma çizgisi olduğu çok belli 😔
Daha önce yaptığım hiç bi testte bçyle belirgin bi çizgi yoktu. Kuruma çizgisi test tamamen sararınca gölge gibi oluyodu hep

Regl oldum sabah. Yanlıl alarmmış ;)

Sizi üzmek istemem ama test konusunda maalesef kuruma çizgisi deneyimim çok bu da kuruma çizgisi üzgünüm inşallah vardır ama çok ümide kapılmayın kuruma çizgisi olduğu çok belli 😔
Benimkinede bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20210807_223828.webp
    IMG_20210807_223828.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 64
İlkde yoktu canım gölgeydi şimdi ince pembe
İkinci çizginin hemen çıkması lazım umut etme yinede sen yarın yine yap bakalım ne çıkacak adete kaç gün var çünkü bende geçen aydan beri ovulasyon kullanmaya başladım heyecandan test yaptım baktım ikinci çizgi çıktı ama malesef adet oldum benimki daha da belliydi hatta kuruma çizgisi olabilir

Back
X