- 5 Mart 2025
- 18
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi menekselale52
-
At bakalım testlerini varsa fotoğrafı
AttımAt bakalım testlerini varsa fotoğrafı
Kan versen aslında sorular çıkar kafandan ocakta en son regl gördüysen 2aylık hamilesinarkadaşlar lütfen okuyan herkes yorum yapmasını rica ediyorum. ben en son 19 ocakta regl oldum, kistim var. 30 ocakta birliktelik yaşadık. 1 Mart gibi doktora gittim ultrasonla bakıldı. O zamanlar 4 haftalık falandık galiba. Eğer hamileysem yani. Sizce gözükmesi gerekiyor muydu ultrasonda kese falan. İdrar testleri de pozitif çıkıyor neden anlamadım. Proklatım biraz yüksek çıkmıştı. Ama test her geçen gün cizgisi azalıyor gibi geliyor bana. Kistten kaynaklı çıkıyor olabilir mi ? Bir de hala regl olmadım. Hamile olsam o zamanda keseyi veya bebeği görür müydü lütfen cevap verin .
Size çok önemki bişey sormam lazım dün duş almak için banyoya gittigimdw çok küçük böyle et parçası gibi bişey geldi. Sabah uyandığımda peceteyke silince baya büyük çok az pembemsi ve ten rengimsi bişey geldi ama baya büyüktü akıntı geldi sandım bişey akar gibi oldu bi baktım böyle bişey dğşük mü acaba cevap verin lütfenTestlerin koyulukları bazen değişebiliyor. Ben hamileliğimin 9.haftasında silik çıkaran test gördüm. 4 haftalık gebelikte kese genelde görülmez, ultrasonda o yüzden görememişsinizdir. Fakat 20 günden fazla geçmiş artık giderseniz kese, kalp atışı hepsini görürsünüz
Pembe, kahverengi lekeler ve akıntılar sürekli ve çok miktarda olmadığı çoğu zaman riskli değil diyor doktorlar. Benim de 6.ve 12.haftamda oldu, fakat doktorum önlem olarak Progestan verdi. mutlaka bir doktora danışın ne olur ne olmaz, kanama alanınız vs.varsa ilaç verecektir. Düşük durumu olsa ağrılı ve kırmızı renkte olurdu sanıyorum.. bence siz bir muayeneye gidin.Size çok önemki bişey sormam lazım dün duş almak için banyoya gittigimdw çok küçük böyle et parçası gibi bişey geldi. Sabah uyandığımda peceteyke silince baya büyük çok az pembemsi ve ten rengimsi bişey geldi ama baya büyüktü akıntı geldi sandım bişey akar gibi oldu bi baktım böyle bişey dğşük mü acaba cevap verin lütfen
6. Haftadayım pembe ve kahverengimsi çok az bir akıntım oldu peçeteyle sildikçe belli oluyor sadece dün doktora göründüm rahim içi ve rahim etrafında herhangi bir kanama bölgesi görmedi yine de bu haftalarda kanama riskli diye progestan verdi herhangi bir risk yoktur dimi doktorum yaklaşık yarım saat baktı konuştuk ama pek içim rahat değilPembe, kahverengi lekeler ve akıntılar sürekli ve çok miktarda olmadığı çoğu zaman riskli değil diyor doktorlar. Benim de 6.ve 12.haftamda oldu, fakat doktorum önlem olarak Progestan verdi. mutlaka bir doktora danışın ne olur ne olmaz, kanama alanınız vs.varsa ilaç verecektir. Düşük durumu olsa ağrılı ve kırmızı renkte olurdu sanıyorum.. bence siz bir muayeneye gidin.
Yok yok inanın yoktur6. Haftadayım pembe ve kahverengimsi çok az bir akıntım oldu peçeteyle sildikçe belli oluyor sadece dün doktora göründüm rahim içi ve rahim etrafında herhangi bir kanama bölgesi görmedi yine de bu haftalarda kanama riskli diye progestan verdi herhangi bir risk yoktur dimi doktorum yaklaşık yarım saat baktı konuştuk ama pek içim rahat değil
Yok yok inanın yokturbenim de 6.haftaki olayımda kanama alanı görünmemişti. 2 güne geçmişti zaten. 12.haftaki olanda ufak bir kanama alanı çıkmıştı, o da hemen kayboldu.
Çok iyi anlıyorum endişenizi, tuvalete girmeye korkar olmuştum ben ama doktorunuz bakmış zaten. Lekelenme çok sık karşılaşılan bir durummuş, progestanla zaten geçecektir
6+1 de lekelenmem olunca gittiğimde ilk duymuştum ama çok derinden ve vajinal ultrasonda.Kalp atışını ne zaman duydunuz acaba ben duyamadım daha
,Sizlere bir konuda danışmak ve benzer durumu yaşamış arkadaşlardan destek almak istiyorum Evliyim ve son adet tarihim 7 Mayıs 2025. Bugün 12 Haziran ve yaklaşık 37 gündür adet görmüyorum. Korunmasız birlikteliğimiz oldu. 10 Haziran akşamı evde gebelik testi yaptım, sonuç negatifti. Ertesi sabah, yani 11 Haziran’da tekrar test yaptım, yine negatif çıktı. PCOS ya da troid sorunum bugüne kadar hiç olmadı. Genelde 28-30 arası olurum.
Benzer durumu yaşayan ya da bilgisi olan kişilerden yorumlarını rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?