Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama var canım neyden korkuyorsun anlamadımKızlar yukarıdaki kırmızı ojeyle işaretlediğim test bugune ait diğeri alttaki düne ait silikleşme var gibi aşırı korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım yoksa düşüyormu ya 6 senedir ilk defa sevinmiştim yüzüm gülmüştüEki Görüntüle 3650217
Sanki bugün yaptığım silikmi canımAma var canım neyden korkuyorsun anlamadım
Kanı nerde veriyorsunuz sağlık ocağımı acil yapmıyor hasta değilsen tüp bebek diyince randevu aldım test günüme kadın doğuma devlete ama 2 günde bir nasıl takip edebilirim canımKan verip takip edin bu şekilde boşa stres yaparsınız
Sağlık ocağında hemen değil bir gün sonra çıkıyor canım kadın doğuma sıra alın devlet hastanesine oradan sabah verirseniz 2-3 saate çıkıyor ama sabah verirseniz tabi öğleden sonra verirseniz ertesi güne çıkıyorKanı nerde veriyorsunuz sağlık ocağımı acil yapmıyor hasta değilsen tüp bebek diyince randevu aldım test günüme kadın doğuma devlete ama 2 günde bir nasıl takip edebilirim canım
Evham yapmayın pek bir fark yok kiSanki bugün yaptığım silikmi canım
Aşağıdakini öğlen 2 de üsttekini sabah 9 buçukta yaptım canım biliyorum çok evhamlıyım ama çok bekledim çok göz yaşı döktüm dışlandım korkum o yüzdenEvham yapmayın pek bir fark yok kibirin sabah veya akşam yaptnzmı
Yaa bunu bilmiyordumSağlık ocağında hemen değil bir gün sonra çıkıyor canım kadın doğuma sıra alın devlet hastanesine oradan sabah verirseniz 2-3 saate çıkıyor ama sabah verirseniz tabi öğleden sonra verirseniz ertesi güne çıkıyor
Bebeginizin düşeceği yoksada bu stresle Allah korusun düşer kendinize gelin kan testi en garanti olanı idrar testlerini bosverin gidip acilden rica edin kan verin boşuna stres yapmayın ben bu transferimde hiç idrar yapmadım bile direk kan verdim iki gün sonra birdaha verdimKızlar yukarıdaki kırmızı ojeyle işaretlediğim test bugune ait diğeri alttaki düne ait silikleşme var gibi aşırı korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım yoksa düşüyormu ya 6 senedir ilk defa sevinmiştim yüzüm gülmüştüEki Görüntüle 3650217
Sabahki verdiğimiz daha koyu çizgili çıkıyor inan bende akşam yaptığım çok silikti sabahki yaptığım daha net çıktı gece idrarı daha net sonuç veriyor gece hsg hormonu vücut daha çok salgılıyorAşağıdakini öğlen 2 de üsttekini sabah 9 buçukta yaptım canım biliyorum çok evhamlıyım ama çok bekledim çok göz yaşı döktüm dışlandım korkum o yüzdensen ne yaptın kan verdinmi aynı gün transfer olduk sanki
Salı günü veeeceğim canım ben 18 inde oldum evet bendeAşağıdakini öğlen 2 de üsttekini sabah 9 buçukta yaptım canım biliyorum çok evhamlıyım ama çok bekledim çok göz yaşı döktüm dışlandım korkum o yüzdensen ne yaptın kan verdinmi aynı gün transfer olduk sanki
Özel hastanede verebilirsiniz ama nerde vereceksiniz yine aynı merkezde verin bi sonraki kanıKanı nerde veriyorsunuz sağlık ocağımı acil yapmıyor hasta değilsen tüp bebek diyince randevu aldım test günüme kadın doğuma devlete ama 2 günde bir nasıl takip edebilirim canım
Kaç çıktı canım haklısın herşey nasip salı günü test günümde vereceğim inşallahBebeginizin düşeceği yoksada bu stresle Allah korusun düşer kendinize gelin kan testi en garanti olanı idrar testlerini bosverin gidip acilden rica edin kan verin boşuna stres yapmayın ben bu transferimde hiç idrar yapmadım bile direk kan verdim iki gün sonra birdaha verdim
Aynı gün kan testimizSalı günü veeeceğim canım ben 18 inde oldum evet bende
Devletten rica edeceğim canım olmazsa özele giderimÖzel hastanede verebilirsiniz ama nerde vereceksiniz yine aynı merkezde verin bi sonraki kanı
Devlette verin kan zaten hiç özele para vermeyin bende Salı günü için sabah 10:50 ye aldım randevumu kadın doğumaDevletten rica edeceğim canım olmazsa özele giderim
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırızDevlette verin kan zaten hiç özele para vermeyin bende Salı günü için sabah 10:50 ye aldım randevumu kadın doğuma
İnşallah canım haberleşelimTamam canım çok teşekkür ederim inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız![]()
Tamam kuzumİnşallah canım haberleşelim![]()