• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi

Manukannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
269
218
53
25
Kızlar yukarıdaki kırmızı ojeyle işaretlediğim test bugune ait diğeri alttaki düne ait silikleşme var gibi aşırı korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım yoksa düşüyormu ya 6 senedir ilk defa sevinmiştim yüzüm gülmüştü 😓😓

Son düzenleme:
Kan verip takip edin bu şekilde boşa stres yaparsınız

Kanı nerde veriyorsunuz sağlık ocağımı acil yapmıyor hasta değilsen tüp bebek diyince randevu aldım test günüme kadın doğuma devlete ama 2 günde bir nasıl takip edebilirim canım
Sağlık ocağında hemen değil bir gün sonra çıkıyor canım kadın doğuma sıra alın devlet hastanesine oradan sabah verirseniz 2-3 saate çıkıyor ama sabah verirseniz tabi öğleden sonra verirseniz ertesi güne çıkıyor

Evham yapmayın pek bir fark yok ki 🙃 birin sabah veya akşam yaptnzmı
Aşağıdakini öğlen 2 de üsttekini sabah 9 buçukta yaptım canım biliyorum çok evhamlıyım ama çok bekledim çok göz yaşı döktüm dışlandım korkum o yüzden 🥺 sen ne yaptın kan verdinmi aynı gün transfer olduk sanki

Kızlar yukarıdaki kırmızı ojeyle işaretlediğim test bugune ait diğeri alttaki düne ait silikleşme var gibi aşırı korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım yoksa düşüyormu ya 6 senedir ilk defa sevinmiştim yüzüm gülmüştü 😓😓Eki Görüntüle 3650217
Bebeginizin düşeceği yoksada bu stresle Allah korusun düşer kendinize gelin kan testi en garanti olanı idrar testlerini bosverin gidip acilden rica edin kan verin boşuna stres yapmayın ben bu transferimde hiç idrar yapmadım bile direk kan verdim iki gün sonra birdaha verdim

Aşağıdakini öğlen 2 de üsttekini sabah 9 buçukta yaptım canım biliyorum çok evhamlıyım ama çok bekledim çok göz yaşı döktüm dışlandım korkum o yüzden 🥺 sen ne yaptın kan verdinmi aynı gün transfer olduk sanki
Sabahki verdiğimiz daha koyu çizgili çıkıyor inan bende akşam yaptığım çok silikti sabahki yaptığım daha net çıktı gece idrarı daha net sonuç veriyor gece hsg hormonu vücut daha çok salgılıyor

Salı günü veeeceğim canım ben 18 inde oldum evet bende

Kanı nerde veriyorsunuz sağlık ocağımı acil yapmıyor hasta değilsen tüp bebek diyince randevu aldım test günüme kadın doğuma devlete ama 2 günde bir nasıl takip edebilirim canım
Özel hastanede verebilirsiniz ama nerde vereceksiniz yine aynı merkezde verin bi sonraki kanı

Bebeginizin düşeceği yoksada bu stresle Allah korusun düşer kendinize gelin kan testi en garanti olanı idrar testlerini bosverin gidip acilden rica edin kan verin boşuna stres yapmayın ben bu transferimde hiç idrar yapmadım bile direk kan verdim iki gün sonra birdaha verdim
Kaç çıktı canım haklısın herşey nasip salı günü test günümde vereceğim inşallah

Back
X