idrar testi

Dryan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
124
0
96
Manisa
slm,transferimin 2.günü dayanamadım az önce idrar testi yaptım 10 dk sonra çok silik olsada çizgi oluştu 8.gününde idrar testi ile ögrenen varmı aranızda

seni sabırsız seni:))) bilmiyorum canım hiç bir bilgim yok :))))

slm dryan benimde 8.günde silik çıktı.şuan hamileyim bende senin gibi gazi eurofertilde yaptırmıştım.10.günde tekrarla yine silik olursa kan testi yaptır ben öyle yapmıştım.umarım hayırlı sonuçlar alırsın.

selam....adetimin az gelmesinden dolayi dr duphaston isimli bir ilac verdi.adet gormeme 15 gun varken icmemi soyledi ve bende dr un dedigi sekilde ilaca basladim adet seklinde olmasada kanama geldi yinede.yaklasik 1 hafta surdu.yani ben ilaca devam ettigim surece surdu.ilaci biraktigim gun kesildi kanamam.simdide normal adet tarhimin uzerinden 4 gun gecti.idrar testi yapiyorum fakat sonuc negatif.sizce hamileyim?

canım benim 5 haftalık oldu 23 ünde kalp atışını duyacaz inşallah.10.günde test yaptım 114 çıktı 12.gün tekrarladık 400 çıktı dpktorum ikiz bekliyordu ama tek kese göründü.umarım sağlıklı biişekilde kucağımıza almayı nasip eder allahım ilk denememdi ve doktorumdan çok memnun kaldım.bence bi idarar testi yap sonrada kan testi yaptır beklemek beni çok sıkıyor diye erken yaptırdım.en güveniliri kan testi müjdeli haberlerini bekliyoruz.

inşaalah canım,beklyemedim erken yaptım ama testi pazertesi tekrar yaptırmayı düşünüyorum doktorun fuat beymiydi benim fuat beydi bende çok memnun kaldım

evet canım daha öncede onu tavsiye etmiştim bende sana.bende urfadayım antebe gidip geliyorum.8.günde silik çıktıysa iyi bir değerdir seninkide.hadi bakalım hayırlısı.

8 ve 10. gunlerde sılık cızg vardı ama hamıle degıldım ilacların etkısıylede olabılıyormus
canım ıns sen hamılesındır cok heveslenınce yıkımıda kotu oluyor Allah yardımcımız olsun hepımızın guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah :)

arkadaşlar bugun 10. günü transferimin idrar testi yaptım tekrar silik çizgi çıktı ama 15 dk sonra falan hemen çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…