Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkLh testi adete 3 gün kala pozitif çıktı hamilelik var mıdır?
Kan testi pazartesi normal gebelik testinde çift çizgi görünce vermeye gittim düşük çıktı dedim en azından regl tarihimi bekliyim olmazsam giderim regl tarihim bugün olmadım ama testler negatif çözemedim açıkçası kan vermeye gidicek gücüm kalmadı artık başka sağlıksal anlamdada verdim çünkü testler negatif çıkınca hevesim gitti.
T çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olana kadar teste devam edin, çift çizgiyi görünce çatlama olana kadar beraberlik olsun+ çatlama günü dahi, çatlama gününu testiniz bu haline dönünce çatlama olmuş oluyor ordan anlayabilirsiniz
T çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olana kadar teste devam edin, çift çizgiyi görünce çatlama olana kadar beraberlik olsun+ çatlama günü dahi, çatlama gününu testiniz bu haline dönünce çatlama olmuş oluyor ordan anlayabilirsiniz