idrar testi

ben artik kesinlikle pozitif cikacagina inanmiyorum cunku herkesin 7.8.gunde silikte olsa cikmis ama benim net tek cizgi kan testi yaptirmayada gitmeyecegim ama drma soyleyip vajinal fitili kesmem lazim adetimin olmasi icin sirf o yuzden gidiyorum.(((((( ve gozyasi neden diye soramam soramam herkesin pozitifken ben daha neden hic gormedim diye soramam bu kadar imkansizmi benim icin diyemem O herseyin en iyisini bilir sen cok buyuksun banada ver ne olur biliyorum ben cok kotuyum ama senin lutfun keremin hazinen cok buyuktur banada ver

canım sakın stres yapma ben 10. gün test yaptım negatifti 12. gün kanda çoıktı canım sakın strese sokma bebişlerini yoksa benim gibi çok üzülürsün bebişleri üzdüğün için ben stres yaptım kanamam oldu şükürler olsun bu cuma kızımı kucağıma alıcam rabbim yeterki ol desin bol bol dua et ve ümidini sakın yitirme inşallah güzel haberlerini alırız

canım sakın stres yapma ben 10. gün test yaptım negatifti 12. gün kanda çoıktı canım sakın strese sokma bebişlerini yoksa benim gibi çok üzülürsün bebişleri üzdüğün için ben stres yaptım kanamam oldu şükürler olsun bu cuma kızımı kucağıma alıcam rabbim yeterki ol desin bol bol dua et ve ümidini sakın yitirme inşallah güzel haberlerini alırız

ya cok guzel tebrik ederim seni cogunlugun cikiyoda nadir olan seyler benim basimaz hic gelmez o yuzden umut dunyasi tek tesellim belki benim dusuk oldugu icin cikmamistir diye dusunuyorum yani 20 nin alti falandir belkide diye umut ediyorum umutsuz yasanmiyo

canım hıc moralını bozma ben 8 cı ve 10 cu gunlerde ıdrar testı yaptım negatıfdı bende senın gıbı cok uzuldum oysakı bosaymıs 12 cı gun kanda 260 cıkdı hamıle oldugumu ogrendım ve erken ıdrarda cıkmadıgı halde suan 7 haftalık ıkızlere hamıleyı m guzel haberlerını verırsı n canı m

Son düzenleme:
idrar testine güvenme canım yarın sonucunu bekliyorum inşş senin düşündüğün gibi olmaz pozitif sonuç alırsın...

bende idrar testi mağduruyum canım.hemde kan tahlilinden daha pahalı idrar testleri aldım.çok hassas olanlardan ilişkiden 7 gün sonra çıkanlar.10.gün yaptım negatif çıktı.çok üzüldüm ama umudumu yitirmedim bebeğim varmış gibi konuştum.12.gün idrar testim pozitif çıktı.o senden vazgeçmeden sen vazgeçmişsin.moralin çok önemli ordaymış gigi karnını sev konuş umut ol kendine.bence bebğin seninledir.sonucunu muhakkak yaz.mutlu haberlerini bekliyoruz.

bende idrar testi mağduruyum canım.hemde kan tahlilinden daha pahalı idrar testleri aldım.çok hassas olanlardan ilişkiden 7 gün sonra çıkanlar.10.gün yaptım negatif çıktı.çok üzüldüm ama umudumu yitirmedim bebeğim varmış gibi konuştum.12.gün idrar testim pozitif çıktı.o senden vazgeçmeden sen vazgeçmişsin.moralin çok önemli ordaymış gigi karnını sev konuş umut ol kendine.bence bebğin seninledir.sonucunu muhakkak yaz.mutlu haberlerini bekliyoruz.

senin bebegin 16 haftalik oluyo degilmi canim RABBIM elinde gostersin hele bence hamilesindir dedinya dunyalari bagisladin bana ben cok inanirim pozitif dusuncelerin gucune Allah hepinizden razi olsun cani kardeslerim

zulalcigim, bHCG'nin idrara cikmasi cok gec olabiliyor, bazi bunyeler bHCG'yi bobreklerden idrara gecirmiyor mu nedir bilmiyorum ama bazi kadinlarin gebeligin devaminda bile cikmiyor. ablamin adet gecikmesinden haftalar sonrasina kadar idrar testi cikmadi, en son kalp atisini duyana kadar iki gunde bir idrar testi yapmaya devam etti, ve simdi benim essek sipasi yegenim 16 yasinda:)))) Umudunu kaybetme guzelim, kan tahlili olmadan hicbir sonuc kesin sayilmaz. Negatif olsa da yine de moralini bozma, illa ki gunun birinde bebegin sana gelecek, biz de hep yaninda olacagiz.

Back
X