idrar testi

f_tugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
159
25
98
arkadaşlar idrar testi adet gecikmesinden kaç gün sonra yapılmalı birde her saatte yapılabilir mi kağıtta sabah saatlerinde daha uygun gibi diyor

arkadaşlar idrar testi adet gecikmesinden kaç gün sonra yapılmalı birde her saatte yapılabilir mi kağıtta sabah saatlerinde daha uygun gibi diyor
Evet prospektüste sabah ilk idrarla diyor, ben erken gebelik testi ile adetimden 4 gün önce öğlenden sonra yapmıştım çıkmıştı, umarım dilediğiniz gibi olur :)

sabah saatlerinde yapman daha doğru canım ben adetim 10 gün geçtikten sonra öğrendim ilk dönemde hemen belli olmayabilir inşallah allahım gönlüne göre verir

Idrara gec dusuyormus canm en iyisi kan testi. Idrar testi icin adet gecmesini bekleyene kadar adete bi kac gun kala kanda ogreniosun zaten.

idrar testi bende 1 gün gecikmeyle bile çıkmıştı değişiyo kişiye göre en iyisi okadar beklemektense kan testi adet olmadanda yaptırsan cıkar

yumurtlama tarihinden 2 hafta sonra sonuç verir canım

4 gün önceden yapılan idrar testi var ben idrar tahlilimi akşam 7:30ta bir gün önceden yaptım pozitif sonuç aldım

Bende günüm gecince yapmistm idrar testi silik cikmisti tuttu heralde dedm ama ama adet oldm sonrasinda.. guvenmiyoem o yuzden o testlere ben.

Bu arada adet tarihimden önce, idrardan 1 gün sonra kan testi yaptırmıştım 800 küsür çıkmıştı :) Aile hekimliğinde sabah erkenden verin kan, öğleden sonra çıkıyor :)

çok çok teşekkür ederim öğleden sonra hemen çıkıyor mu kan testi

arkadaslar.. ovulasyon testi adete 3 gun kala yapilinca cift cikarsa hamilelik var denilebilr mi bi yerde okudm da. var mi fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…