idrar testi

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
aşılamamın 11. günü dayanamadım idrar testi yaptım daha önce yaptığım marka hep tek çizgi çıkardı şimdi silik çizgi basına böyle birşey gelen var mı sizce hamilemiyim
11040177_869080219817045_4901051039975596587_n.jpg
11040177_869080219817045_4901051039975596587_n.jpg

Eklentiler

• 11137134_869080196483714_2733215498360471178_n.jpg
    11137134_869080196483714_2733215498360471178_n.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 315
hayırlı olsun hamilesin benimde silik cıkmıstı şimdi ikinciyi istiyorum adetime 5 gün var gün gecmek bilmiyo ama

Canım dahada çok varmış ya bi hafta önceden bu kadar net çıkarmı bilemedim. İnşallah hamilesindir ama biraz daha bekle hayal kırıklığı olmasın.

aşılamamın 11. günü dayanamadım idrar testi yaptım daha önce yaptığım marka hep tek çizgi çıkardı şimdi silik çizgi basına böyle birşey gelen var mı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 1547004 Eki Görüntüle 1547004

Canim hayırlı olsun hamilesin tebriklerr
catlatma iğneni asilamadan 2 gün önce oluyorsun ve su anda üzerinden 13 gün gecmis iğnenin etkisi 8-9 günde kayboluyo bende asilamamin 13. Günü iğnenin 15. Günüydü sanırım böyle silik çıkmıştı hemen kan ver :)

Canim hayırlı olsun hamilesin tebriklerr
catlatma iğneni asilamadan 2 gün önce oluyorsun ve su anda üzerinden 13 gün gecmis iğnenin etkisi 8-9 günde kayboluyo bende asilamamin 13. Günü iğnenin 15. Günüydü sanırım böyle silik çıkmıştı hemen kan ver :)
kan verdım o gun 63 cıktı ıgnenın etkısyle sanırım dun aksam yıne verdım 28.78 cıktı hamıle mıyım sızce bırı bısey soylesın :KK43:

kan verdım o gun 63 cıktı ıgnenın etkısyle sanırım dun aksam yıne verdım 28.78 cıktı hamıle mıyım sızce bırı bısey soylesın :KK43:

Canim dediğim gibi iğnenin etkisi 8-9 günde sifirlanir o değerin iğneyle alakalı olduğunu sanmiyorum.
İki gün sonra tekrar bir baktir inşallah yükselir.

Hayırlı olsun Allah hepımıze cıft cızgıyı gormeyı nasıp etsın. En son 16 haziranda hasta oldum 8 temuzzda çatlatma iğnesi oldum bugun ıgne olalı17. gun hala hasta olmadım 2 gun once test yaptım ama cıkmadı sızce ıdrar testınde yanılma payı varmı kan testı yaptırmalımıyım

Bırde ıdrar testını sabah ılk ıdrarımla degıl aksam aklıma gelınce yapmıstım. Farkedermı lutfen bırısı cevap versın

Bırde ıdrar testını sabah ılk ıdrarımla degıl aksam aklıma gelınce yapmıstım. Farkedermı lutfen bırısı cevap versın

farketmez gebelik varsa ve adetin geçtiyse akşam da yapsan çıkar ben 2 hamileliğimde de gece yaptım adet günümde ikiside çıktı.
fakat kızlar bebetıme markasına güvenmeyin o test yanıltıyor kızlar negatif olsa bile pozitif çıkabiliyor defalarca tecrübe ettim

Merheba vermıs oldugunuz cevaplar ıcın tesekkur ederım. Dun kahlılı yaptırdım 80,62 cıktı hemsıre hamıle oldugumu cok yenı oldugunu soyledı. Dun aksam hafıf bır pembelık geldı bu sabah yıne geldı. Yarın doktoruma gıdıcem ama cok korkuyorum neden leke gelıyor aranızda boyle bırseyle karsılasan var mı

Dayanamdım doktoruma gıttım muayene sonucu adet kanaması gıbı gorundugunu yarın tekrar kanda gebelık tahlılı yaptırmamı ıstedı keseyı goremedıgını soyledı. O kadar uzgunum kı .... :KK43:((((

Dayanamdım doktoruma gıttım muayene sonucu adet kanaması gıbı gorundugunu yarın tekrar kanda gebelık tahlılı yaptırmamı ıstedı keseyı goremedıgını soyledı. O kadar uzgunum kı .... :KK43:((((
Tahminimce kimyasal gebelik geciriyorsunuz.Bende adet gecikmesi yaşamiş fakat keseyi görememistim.Ondan sonraki günde adetim gelmisti.

:KK43: ılk defa duydum bunu pekı onumuzdekı ay hamıle kalma ıhtımalım nedır? Bılgı vermenızı rıca edıyorum

:KK43: ılk defa duydum bunu pekı onumuzdekı ay hamıle kalma ıhtımalım nedır? Bılgı vermenızı rıca edıyorum
Size onerim adet tarihiniz 3-4 gün gecikmeden birdaha test yapmayin.Eğer bukadar erken test yapmasaydiniz normal adet gördüm zannedip hayal kirikligida yasamayacaktiniz.Kimyasal gebelik en erken düşüğe deniyor, henüz ne kese nede bebek olusmamışken vücut sagliksiz gebeliği sonlandiriyor.Bir çok dr. kimyasal gebelikten sonraki aylar hamile kalma olasiliginin çok yüksek olduğunu söylüyor.O nedenle bu ayki bu talihsiz durumu hiç yaşamamış gibi kabul edip tekrardan bebek çalişmalarina başlayin derim ben :)

Bilgilendirmen için cok tesekkur ederım. 15 aydır bebek ıstedıgım ıcın sanırım acelecı davrandım. Birde catlatma iğnesinden sonra 15. gun hasta olunuyor falan dıe formlarda okuyunca heycenlandım 19.gun yaptım. Uzgunum ama ınsallah bu ay daha hayallerım gercek olur hayırlısıyla. Allah ısteyen herkeze nasıp etsın...

X