- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetime daha bir hafta falan var.. bide çatlatma iğnesi etkisiyle olabilir diyolar rabbim gönlüne göre versinhayırlı olsun hamilesin benimde silik cıkmıstı şimdi ikinciyi istiyorum adetime 5 gün var gün gecmek bilmiyo ama
aşılamamın 11. günü dayanamadım idrar testi yaptım daha önce yaptığım marka hep tek çizgi çıkardı şimdi silik çizgi basına böyle birşey gelen var mı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 1547004 Eki Görüntüle 1547004
Son durumunuz nedir?aşılamamın 11. günü dayanamadım idrar testi yaptım daha önce yaptığım marka hep tek çizgi çıkardı şimdi silik çizgi basına böyle birşey gelen var mı sizce hamilemiyimEki Görüntüle 1547004 Eki Görüntüle 1547004
o gün aşılamamım 11. günüydü kan tahlilim 63 çıktı. ama çatlatma iğnesinde hcg hormonu bulundugu ıcın yuksek cıktı dıye dusunuyorum dun tekrar test yaptırdım 13.gunum 28.78 cıktıSon durumunuz nedir?
kan verdım o gun 63 cıktı ıgnenın etkısyle sanırım dun aksam yıne verdım 28.78 cıktı hamıle mıyım sızce bırı bısey soylesınCanim hayırlı olsun hamilesin tebriklerr
catlatma iğneni asilamadan 2 gün önce oluyorsun ve su anda üzerinden 13 gün gecmis iğnenin etkisi 8-9 günde kayboluyo bende asilamamin 13. Günü iğnenin 15. Günüydü sanırım böyle silik çıkmıştı hemen kan ver :)
kan verdım o gun 63 cıktı ıgnenın etkısyle sanırım dun aksam yıne verdım 28.78 cıktı hamıle mıyım sızce bırı bısey soylesın
Bırde ıdrar testını sabah ılk ıdrarımla degıl aksam aklıma gelınce yapmıstım. Farkedermı lutfen bırısı cevap versın
Tahminimce kimyasal gebelik geciriyorsunuz.Bende adet gecikmesi yaşamiş fakat keseyi görememistim.Ondan sonraki günde adetim gelmisti.Dayanamdım doktoruma gıttım muayene sonucu adet kanaması gıbı gorundugunu yarın tekrar kanda gebelık tahlılı yaptırmamı ıstedı keseyı goremedıgını soyledı. O kadar uzgunum kı .... ((((
Size onerim adet tarihiniz 3-4 gün gecikmeden birdaha test yapmayin.Eğer bukadar erken test yapmasaydiniz normal adet gördüm zannedip hayal kirikligida yasamayacaktiniz.Kimyasal gebelik en erken düşüğe deniyor, henüz ne kese nede bebek olusmamışken vücut sagliksiz gebeliği sonlandiriyor.Bir çok dr. kimyasal gebelikten sonraki aylar hamile kalma olasiliginin çok yüksek olduğunu söylüyor.O nedenle bu ayki bu talihsiz durumu hiç yaşamamış gibi kabul edip tekrardan bebek çalişmalarina başlayin derim ben :)ılk defa duydum bunu pekı onumuzdekı ay hamıle kalma ıhtımalım nedır? Bılgı vermenızı rıca edıyorum