Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kissss sen ne cadisiiinnnnnn kis napiyim kafayi yemek uzereyimmmmmZeynepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp;
Çatlatma iğnesinin süresi 10 gündür 4 ay oncekı etkı etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. evet ıdrarda pozitif görüp kanda negatıf goren var ama bu sen değilsin sennnnnnnn hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Peki insanin vucudunda olesine hcg hormonu gezip dururmuZeynepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp;
Çatlatma iğnesinin süresi 10 gündür 4 ay oncekı etkı etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. evet ıdrarda pozitif görüp kanda negatıf goren var ama bu sen değilsin sennnnnnnn hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Yakaldm seni zeynep kız sen nye kabullenemyrsn seni elndn tutup gotrcem hastnyeKissss sen ne cadisiiinnnnnn kis napiyim kafayi yemek uzereyimmmmm
Yakaldm seni zeynep kız sen nye kabullenemyrsn seni elndn tutup gotrcem hastnye![]()
Eger pozitif çıkarsa ben sna sorcm insallah da pozitf cikcak
Eger negatif olursa Allah korusun gosteririm ben size
Hadi insallahEger pozitif çıkarsa ben sna sorcm insallah da pozitf cikcak
Hadi insallah
4 gebeliğimde de idrarda çıktığında kanda da çıktı son 2 gebeliğimde 6-7.gün yaptım idrar testi hatta çıktı istisnalar var tabi ama umarım kanda da pozifi yakalarsınKislaaarrrrr benim gibi olan varmiiiiiii
Kis sen ne manyaksiiiinnnnGüzelim zeynebim çatlakım sen çatlama iğnesi olmadın ki tüp bebek oldun tüp hani tüp var ya tüppppp senın dediğin iğne olan insanların yaşadığı durummmm sen hamilesin hamileeeeee benide manyak ettin mankaykkk![]()
Hala saka gibi geliyoda kizmayin nolur anlayinZeynep bence artık bebisn kafayı çıkarıp "aneeeeğğ yaaaaa burdayiimmm beeeenn" diye bağırarak
Kis sen ne manyaksiiiinnnnAayyyyy cok guldum Allah iyiligini versin
eger bi negatif olurrssaaaaaa seni bulurum kis kacacak delik ara![]()
Bişey sorablrmym tup bebk miydi sizin de 6 7 dw çıktı dednz Merk ettm4 gebeliğimde de idrarda çıktığında kanda da çıktı son 2 gebeliğimde 6-7.gün yaptım idrar testi hatta çıktı istisnalar var tabi ama umarım kanda da pozifi yakalarsın
Vallahami ayyyyy insallah dedigin gibi olur hep farkli marka tesylerle yapiyorum4 gebeliğimde de idrarda çıktığında kanda da çıktı son 2 gebeliğimde 6-7.gün yaptım idrar testi hatta çıktı istisnalar var tabi ama umarım kanda da pozifi yakalarsın
Anlym cnm o kadr negatif görmüşsun ki ınanamyrsn çok çok haklsnHala saka gibi geliyoda kizmayin nolur anlayin
Kisss sen beni oldurdun gulmekten Insaaalllaaaahhhhh seninde yuzun gulerkarı koca manyak bu zeynepler çeşit çeşit testler almıslarrr![]()