Idrar testi

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
Kislar idrarda pozitif görüp kanda negatif goren oldumu
bu arada embriyom dondurulmus catlatma ignesi olali dort ay oldu

Zeynepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp;

Çatlatma iğnesinin süresi 10 gündür 4 ay oncekı etkı etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. evet ıdrarda pozitif görüp kanda negatıf goren var ama bu sen değilsin sennnnnnnn hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :anneadayı::KK200::anneadayı::KK46:

Çatlatma iğnesinin süresi 10 gündür 4 ay oncekı etkı etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. evet ıdrarda pozitif görüp kanda negatıf goren var ama bu sen değilsin sennnnnnnn hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :anneadayı::KK200::anneadayı::KK46:
Kissss sen ne cadisiiinnnnnn kis napiyim kafayi yemek uzereyimmmmm

Peki insanin vucudunda olesine hcg hormonu gezip dururmu:KK70:

Kislaaarrrrr benim gibi olan varmiiiiiii
4 gebeliğimde de idrarda çıktığında kanda da çıktı son 2 gebeliğimde 6-7.gün yaptım idrar testi hatta çıktı istisnalar var tabi ama umarım kanda da pozifi yakalarsın

Güzelim zeynebim çatlakım sen çatlama iğnesi olmadın ki tüp bebek oldun tüp hani tüp var ya tüppppp senın dediğin iğne olan insanların yaşadığı durummmm sen hamilesin hamileeeeee benide manyak ettin mankaykkk :KK69::KK69::KK69::confused:
Kis sen ne manyaksiiiinnnn:KK70::KK70::KK70: Aayyyyy cok guldum Allah iyiligini versin
eger bi negatif olurrssaaaaaa seni bulurum kis kacacak delik ara:KK67:

4 gebeliğimde de idrarda çıktığında kanda da çıktı son 2 gebeliğimde 6-7.gün yaptım idrar testi hatta çıktı istisnalar var tabi ama umarım kanda da pozifi yakalarsın
Bişey sorablrmym tup bebk miydi sizin de 6 7 dw çıktı dednz Merk ettm

Vallahami ayyyyy insallah dedigin gibi olur hep farkli marka tesylerle yapiyorum

Back
X