- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
AynenAnlym cnm o kadr negatif görmüşsun ki ınanamyrsn çok çok haklsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenAnlym cnm o kadr negatif görmüşsun ki ınanamyrsn çok çok haklsn
ewet canım ilk 2si doğal yolla oldu son ikiside tüp bebek 6. 7. gün yaptım ben idrar testi çıktı herkesin aynı olmayabilir kötü örnek olmak istememBişey sorablrmym tup bebk miydi sizin de 6 7 dw çıktı dednz Merk ettm
Kan testi yaptır bence de pozitf böyle kendini daha çok geriyosun stres çok fazla oluyosnKislaaarrrrr benim gibi olan varmiiiiiii
Bekliycem canim tamam hatta ben sonuca kadar girmeyim kulube yoksa olmuycak boyleKan testi yaptır bence de pozitf böyle kendini daha çok geriyosun stres çok fazla oluyosn
Olsn cnm peki 1 tane mi koydular Embryo bide kaç günlük Embryo meraktan sorym bndeewet canım ilk 2si doğal yolla oldu son ikiside tüp bebek 6. 7. gün yaptım ben idrar testi çıktı herkesin aynı olmayabilir kötü örnek olmak istemembazılarının geç tutunabiliyo hatta ben bi seferinde evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yapmıştım onda kopkoyu çıkmıştı çizgi ertesi gün iğnem vardı zaten onu vurulmaya gitmiştim gebelik testi aldım yaptım silik çıkmıştı kötü örnek olmuyim diyorum neler anlatıyorum
![]()
ewet canım bitane elimde o kadar kalmıştı zatenOlsn cnm peki 1 tane mi koydular Embryo bide kaç günlük Embryo meraktan sorym bnde![]()
Anldm cnm Erken den idrarda görmenim sebebi.neydi dye sordm bende ksmet ya hersy bnde cuma cumartesi yapcm günler gecmyoewet canım bitane elimde o kadar kalmıştı zatenbenim embriyolarım cgh genetik taramaya gitti ilkinde 5.güne 6 tane kaldı 1tane sağlıklı geldi ikincide 5.güne 4 tane kaldı 1tane sağlıklı geldi yine
haklısın beklemek zor oluyo kendinde pek belirti arama ilaçların yan etkisi oluyo genelde hakkında hayırlısı olur inş canımAnldm cnm Erken den idrarda görmenim sebebi.neydi dye sordm bende ksmet ya hersy bnde cuma cumartesi yapcm günler gecmyo
Teşekkür ederim inşallah ya belirti yok zatn bazn adet olcakmsm gbi belim agryo o.zmn uzulyrm tekhaklısın beklemek zor oluyo kendinde pek belirti arama ilaçların yan etkisi oluyo genelde hakkında hayırlısı olur inş canım
Beni hatırladın mı canım ben zaynep4 şifremi unuttum o yüzden farklı kullanıcı aldımİnşallah hep birelikte gülelim canım