Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadasim idrar testlerine güvenme.bos yere kendini üzüpte bebislerinide üzme.hakkinda hayirlisini versin rabbim.benim ilk hamileligimde 9.günü çikmamisti.12.günümde kanda çikmisti.ama ne yazikki kaybettim bebegimi gelisimi olmadigi için.ikincisini dondurulmuslarla denedik.9.günde ikinci çizgiyi görmüstüm.12.günde degerim 49 du ama yine kaybettim.degerim düstü ve düsük yaptim.herzaman rabbimden hayirlisini isteriz arkadasim.süphesizki oda hakkimizda hayirli olani veriyor.güzel haberlerini bekliyoruz.
idrar testini kafana takma canımm...boşboşuna kendini üzüyosun...malesef bende yapmıştım bunu ve ağlamıştım dünyam başıma yıkılmıştı.....2 günün kalmışşş sabırla kan testini bekle....inşş pozitif sonuç alıp evladını kucağına alırsın.....
angel ve hilalcim çok sağolun biraz olsun rahatladım.herşeyin hayırlısı böyle dua ediyorum hep gerisi Allaha kalmış.hepimiz güzel haberler alırız inşallah.bu 4.denemem bu sefer sevinçten ağlamak istiyorum
bencede canım sakın idrar testine güvenip bebiişlerini üzme bende daynamayıp 10.gün yapmıştım negatifti ağlayaağlaya harap ettim kendimi inan 12. gün değerim 125di yani kan testini bekle bitanem bazen geç tutunma olabiliyor inşallah o güzel haberi verirsin bizlere buradan amin
[sevgili arkadaşım ,idrar için çok erken idrarda hamilelik çıkması için adetin tarihi ne göre hesaplarsan bayağı geçmiş olması laızm.şu nada sadece kanda çıkabilir ama lütfen moralini bozma ve kan tahlilini yap canım
canım öncelikle inşallah rabbim gönlüne göre versin canım idrar testine takılma çünkü bildiğim kadarıyla kan değerin 50 nin üzeri,ne çıktıktan sonra anca çıkmaya başlıyo idrarda inşş. iki gün sonra güzel haberlerini okuruz canım allah yardımcın olsun zemuszemus
kızlar çok sağolun bana moral verdiniz.umarım güzel haber alır ve sizinle paylaşırım.yarın sabah kan vericem.dualarınızı eksik etmeyin kader arkadaşlarım
eylülcüm ben de 10.günümde idrar testi yapmıştım,negatif çıkmıştı,12.günde testim 33,6 çıkmıştı ama şu anda 13 haftalık hamileyim...Hiç moralini bozma..Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...
Canım bütün arkadaslar dogru söylüyor.İdrar testine güvenme hem daha cok erken,biliyorsun ki bizim ki tüp bebek yavas ilerleyebilir degerımız.İnş. hamişsin bizde kutlarız canım yaaa üzülme stres yapma kendine mutlu ol ki bebeışın de mutlu olsun.