• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testim pozitif çıktı ama adet oldum...

enise_gizli34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
10
1
1
23
Selam hanımlar. Geçen ay 4 eylülde adet oldum. Genelde 2 3 gün ileri geri giderdi günlerim. Dün yani 6 ekimde otururken bir anda içime doğan bir hisle idrar testi yaptım pozitif çıktı. Şaşırmıştım çünkü beklemediğimiz birşeydi süpriz oldu. Gecesine kanamam oldu. Şuanda kanama hala devam ediyor. Adet kanaması gibi yoğun sancılı aynı hisler. 1 gün oldu . Şuanda kafam çok karışık hamilemiyim değilmiyim bu durumu yaşayanlsr varmı kanamam dursun bir idrar testi daha yaptırıcam pozitif çıkarsa kadın doğuma giderim. Acaba

Eklentiler

• 20251007_142905.webp
    20251007_142905.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 56
Selam hanımlar. Geçen ay 4 eylülde adet oldum. Genelde 2 3 gün ileri geri giderdi günlerim. Dün yani 6 ekimde otururken bir anda içime doğan bir hisle idrar testi yaptım pozitif çıktı. Şaşırmıştım çünkü beklemediğimiz birşeydi süpriz oldu. Gecesine kanamam oldu. Şuanda kanama hala devam ediyor. Adet kanaması gibi yoğun sancılı aynı hisler. 1 gün oldu . Şuanda kafam çok karışık hamilemiyim değilmiyim bu durumu yaşayanlsr varmı kanamam dursun bir idrar testi daha yaptırıcam pozitif çıkarsa kadın doğuma giderim. Acaba
Çizgi hemen mi çıktı

Kimyasal gebelik olabilir. Sancılı şekilde diyorsunuz. Üstüne görme olsa o kadar yoğun ve sancılı olmazdı diye düşünüyorum.. bide gebelik testlerinde yalancı pozitif veren markalar çok var.

Üstüne görme olayı nasıl oluyor yaşadınızmı bu kadar çok yoğun kanamalı olurmu
kahverengi ya da pembe olur. pıhtılı ve kıpkırmızı olmaz. yoğun olmaz. bütün bir yerleşme kanaması bir pedi bile doldurmaz. her gün maksimum iki parmak kadar gelir veya damla damla olarak iç çamaşırında görünür. 2-3 gün sürer ama dediğim gibi her gün silik silik azar azar gelir. adet oldum sanarsın ama bi bakarsın ki başka gelen giden yok. ertesi gün bir daha iki üç damla gelir bu sefer kesin adet oldum dersin ama yine kesilir. hepsini geçtim yoğun olsa bile asla ve asla pıhtılı olmaz.

kahverengi ya da pembe olur. pıhtılı ve kıpkırmızı olmaz. yoğun olmaz. bütün bir yerleşme kanaması bir pedi bile doldurmaz. her gün maksimum iki parmak kadar gelir veya damla damla olarak iç çamaşırında görünür. 2-3 gün sürer ama dediğim gibi her gün silik silik azar azar gelir. adet oldum sanarsın ama bi bakarsın ki başka gelen giden yok. ertesi gün bir daha iki üç damla gelir bu sefer kesin adet oldum dersin ama yine kesilir. hepsini geçtim yoğun olsa bile asla ve asla pıhtılı olmaz.
Çok sağol açıklayıcı yazmışsın. Belkide ben boşuna ümitlendim. Test yanlış cevap verdi

rica ederim. testler maalesef yalancı pozitif verebiliyor. testin markası çok önemli. uygun fiyatlı güvenilir test olarak awox öneririm
Benim şu an böyle az az geliyor. Peçeteye siliyorum bitiyor. Ama 3 gündür böyleydi bitti sandım 2 gün akmadı bugün yine geldi. Kafayı yicem az kaldı. Doktora gittim 1 hafta önce kistin yok her şey normal ama regl olunca gel dedi. Pembe leke gelip duruyor/ buna ne dersiniz

Back
X