• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testim pozitif kan testim negatif negatif

pWdksioa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
13 nisan da korunmasiz iliski yasadim. Adetim 3 gun gecikti. 19 nisan da adet olmam gerekiyordu olmadim. Ayni gun sabahiIdrar yaptim silik cikti. 19 nisan kan verdim negatif. Deger 1/2 cikti. 21 nisanda adet oldum sabaha karsi dedim adet oldum ilk gun azar azar geldi. Iki gun kesildi gelmedi. 25 nisan da yani bugun aksam iki tane idrar testi pozitif hemen kostum :) kan verdim sonuc 0,05 cikti kizlar yardim hamilemiyim sizce

Eklentiler

• IMG_9254.webp
    IMG_9254.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 137
regl olmanız gereken günden 6 gün sonra bile 0,05 hamilelik ihtimali için çok düşük bence.

13 nisan da korunmasiz iliski yasadim. Adetim 3 gun gecikti. 19 nisan da adet olmam gerekiyordu olmadim. Ayni gun sabahiIdrar yaptim silik cikti. 19 nisan kan verdim negatif. Deger 1/2 cikti. 21 nisanda adet oldum sabaha karsi dedim adet oldum ilk gun azar azar geldi. Iki gun kesildi gelmedi. 25 nisan da yani bugun aksam iki tane idrar testi pozitif hemen kostum :) kan verdim sonuc 0,05 cikti kizlar yardim hamilemiyim sizce

Farklı marka test ile deneyip hafta içi kadın doğuma randevu almanız iyi olur sanki çünkü iki testin hatalı olma olasılığı da kanda negatif değer olması kadar çelişkili bir durum. (Ertesi gün hapı kullanmadınız dimi?)

Farklı marka test ile deneyip hafta içi kadın doğuma randevu almanız iyi olur sanki çünkü iki testin hatalı olma olasılığı da kanda negatif değer olması kadar çelişkili bir durum. (Ertesi gün hapı kullanmadınız dimi?)
Hayir hic kullanmadim

Yarin sabah ilk idrarda da cikarsa pazartesi kadin doguma gidecegim. Hamile olabilir miyim sizce?
Merhabalar sonucunuz nedir acaba bende idrarda pozitif kanda negatif yaşadım iki kere de doktora gittiniz mi bir şey dedi mi

Back
X