Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttttt hayirli olsunKizlarr acill yardim hastaligim 5 gun gecti idrar testi yaptim az once ve silik cikti 2. Cizgi sizce hamilemiyimm
Ayyy insallahhh yaaaa heyecandan duramiyorumEvetttttt hayirli olsun
Insallah canm ya yarını beklemeyemem hemen gidicem bi hastaneyeHamilesin canimm kan testi yaptir yarın :)
Acile git yaptir canim sonucu da yaz bize ama bariz belliAyyy insallahhh yaaaa heyecandan duramiyorum
Hadi git bakalım bence 400 civarı bir HCG çıkarInsallah canm ya yarını beklemeyemem hemen gidicem bi hastaneye
Gidicem canm az sonra yazarim tabikiiiAcile git yaptir canim sonucu da yaz bize ama bariz belli
Ayy agzindn bal damliyor canim yaaa yoldayim gidiyorum insallah oyledir bebişime kavusurummHadi git bakalım bence 400 civarı bir HCG çıkar
Insallah cnm yoldayim insallah guzel haberi alicamBenim battan 2 gun once 163 cikmisti dahada belirgin senin cizgin
Insallahh canmEvet pozitif
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKizlarr acill yardim hastaligim 5 gun gecti idrar testi yaptim az once ve silik cikti 2. Cizgi sizce hamilemiyimm
Hamileyim canim 172 cikti hcg 2 gun sonra bida yapalim dedi drNe yaptin canim hayirli haber insallah
Evet hamileyim canim 172 cikti hcg 2 gun sonra bida yapalim dedi drHamilesin canimm kan testi yaptir yarın :)
Evet cnin hamileyimEvet pozitif
İstersen sabah ilk idrarin ile dene ama olma ihtimali var benim de öyle oldu sonra sabah yaptım iki çizgi olduKizlarr acill yardim hastaligim 5 gun gecti idrar testi yaptim az once ve silik cikti 2. Cizgi sizce hamilemiyimm
Gözünaydin canim saglikka dogsun insallahHamileyim canim 172 cikti hcg 2 gun sonra bida yapalim dedi dr