İdrar testim yanlış olabilir mi? Fikir verir misiniz lütfen ?

gozdemmmmmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
2.089
21
158
İstanbul
Kızlar 5 yıllık evliyim..Sayısız doktora gittim..Erkek infertilitesi sebebiyle normal yolla çocuğunuz olamaz dediler....Haziranda tüp bebek deneme oldu...Pozitifti ancak sonra kaybettim...Bu ay donmuş tedavisi için gün sayıyordum adetim 13 gün gecikti....Öylesine bi test yaptım az önce veeeeeeeeeeeeeeee pozitifffffffffffffffffff.....Olabilir mi?????? Test yanlış olabilir mi???? Allah rızası için kafayı yemek üzereyim...

canım neden olmasın Rabbimin mucızelerı bol.bak tedavıye baslayacagı zaman mıcızesı gelenler grubuna sende katıldın demek.bence gıdıp kan testı yaptr super bır haber buu:66:

esının degerlerı nasıldı bu arada

canımm niye yalnış olsun ..isevinmene bak bebiş yolda geliyo sana tutunmuş işte sakın bırakma onu ollllllllllllleeeeeeeeeeey senin gibi haberler alınca seviniyoruz..
sabah doğru en yakın merkezden randevu al usg den baktır , kanla uğraşma bence ..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Canım nerede oturuyorsun yarın kızılaya filan gidip bi kan testi yap için rahat etsin:)

bence hamilesin çünkü negatifte hata oluyor ama pozitifte hata olan görmedim duymadım hiç. bence kendini tutma git bi kan testi yaptır müjde ver bize...

bi tanıdığım tüp bebeğe başlayacaktı bir ay sonraya gün verdiler. o da artık kafaya takmayı bıraktı. adeti bitince gitcekti ama adet olmadı test yaptı ve pozitifti. strese bağlıymış meğer. umarım seninde öyledir.

hadi güzel haberini bekliyorum.:71:

gözün aydın gözdemmmm yalnış değildir canım emin olmak için varsa bir tane daha test yap yarında kan testi yaptır inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun canım...

canimmm..hata payi cok dusuktur bu testlerin..ayyy cok sevindim gercekten...insallah hamilesindir...gozun aydin diyorummmm...yarin hemen bi kan testi yaptir...ozel hastanede yaparlar..yarin haberdar et bizi canim..ama ben inaniyorumki test dogru...

gzdemmmmmmmmmmmmmm cok sevndımmmmmmm ınşşşşş kan testıylen hamılelıgın kesınlesırrrrrrrrrr canımmmmmmmm

çok çok çok çok sevindim canım benimmmmmm:64::64::64:
ne hatasından bahsediyorsun sennnn:9:
yarın doğruca usg ye bebişinin kesesini görmeye gidiyorsunnnnnnn:66::66:

İdrar testi doğru çıkıyor.Benim günüm dolmadan pozitif çıktı.Hemen dr. a gittm,ultrasonla baktı gebe değilsin,kan ver yinede dedi.Kanda da pozitif çıktı ve gebeydim....

tbrklr benimde bi tanıdıgım vardı hatta tam paralarıda yoktu kredi için baş vurdular bankaya neyse randevu aldılar tüp bebek mekezinden o ay adet olmadı ve kadın hamileydi şuanda sanırım 2 yada 3 ay oldu bebegi olalı inşş seninde öyle olur rabbim isteyen herkese versin bu duyguyu inş yinede yarın kanda beta hcg yaptır.kese küçük oldugu için şimdilik görünmeyebilir kafan karışmasın kan tahlili kesin sonuc veriyo cnm.bol şanslarr:nazar::emir_bebek:

Kızlar 5 yıllık evliyim..Sayısız doktora gittim..Erkek infertilitesi sebebiyle normal yolla çocuğunuz olamaz dediler....Haziranda tüp bebek deneme oldu...Pozitifti ancak sonra kaybettim...Bu ay donmuş tedavisi için gün sayıyordum adetim 13 gün gecikti....Öylesine bi test yaptım az önce veeeeeeeeeeeeeeee pozitifffffffffffffffffff.....Olabilir mi?????? Test yanlış olabilir mi???? Allah rızası için kafayı yemek üzereyim...

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer hamilesin :):):):):):):):)):)

canım testin yanlış olduğunu sanmıyorum tüp bebek denemesinden sonra yumurtalıklar büyüdüğü için gebe kalan bir sürü insan var eminimki gebesin canım hadi gözün aydın testler pozitifi yanlış göstermiyor negatifi yanlış gösteriyor artık senide bizim tarafa bekliyorum mutlaka bizim topiğe yarın hamileyim diye yaz :)))))))))))))))))) ay çok sevindim :))))))))))))))))) bak bidaha denicektin büyük rabbim sana mucizesini gösterdi bidaha tedaviye gerek kalmadan sana bebiş nasip etti :)))))))))) aldığı evladının yüzu suyu hürmetine sana yeni bir evlat daha nasip etti innnnnnnnnşşaaaaaaallah Allahımın izni ile bunu kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim

Son düzenleme:
Gözdeeeeeeeeeeeeeem arkadaşııııııııııııııııııııım tebrik ederim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Ne büyük bir mucizedir :46::46::46::46::46::46::46: Doktora gittikten sonra bizede haber ver tatlım çooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim çoooooooooooooook :71::71::71:

Rabbim büyük kızlar..Tam tedaviye başlayacakken bu mucize değil de ne???? Doktora gittim çok şükür hamileyim..........................Ultrason bakmadı, haftaya gel kalp atışı ile birlkte bakalım dedi....5- 6 haftalık teste göre...Rabbim kucağıma almayı da gösterir ,inşallah bu sefer..............Hayırlısı ile sizlere de tabiii

Hayırlı olsun :) çok sevindim..ne güzel sizi daha fazla uğraştırmadan gelmiş bebişiniz :) Allah tamamına erdirsin..Tüm isteyenlere böyle mucizeler nasip etsin inşallah..amin

Rabbim büyük kızlar..Tam tedaviye başlayacakken bu mucize değil de ne???? Doktora gittim çok şükür hamileyim..........................Ultrason bakmadı, haftaya gel kalp atışı ile birlkte bakalım dedi....5- 6 haftalık teste göre...Rabbim kucağıma almayı da gösterir ,inşallah bu sefer..............Hayırlısı ile sizlere de tabiii

Gözün aydın Gözdeeeeeee inşallahhhh sağlıklı bir hamilelik olurrrrrr

çok sevindimmmmmmşşşYAŞASINNNNNNNNNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar:
:70::70::70::70::70:
bizlerde iniaşşahhhhhhhhh nasip olurrrrr:49::49::49::49:

Aman ALLAHIM bu bir mucize gozun aydin canim cooook sevindim ,insallah kalp atislarinida duyarsin.

canım hamilesin demiştim bak gördünmü :)))))))))) bu arada kendi tutunan bebişler daha sağlıklı oluyor ilk etap için o yüzden kalp atışınıda göreceğine inanıyorum ben yalnız üzerine çok yük bindi artıkl rabbim mucizesini gösterdi sendfe bundan sonra tedbirini al çok dikkat et ttipik ev kadınları gibi ay temizlik yapi ay şunu edim felan yapma sakın
rabbim hayırlısıyla kucağında görmeyide nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X