İdrar testim yanlış olabilir mi? Fikir verir misiniz lütfen ?

Belki iki taneler diye daha çok miden bulanıyodur..Ben bugün daha iyiceyim..2 kere çıkardım..Bu bi rekor...İlaç içme..Çalışıyo musun*?

İnşallah bundan sonra dahada azalı canım mide bulantıların canım.İlaç içmedim zaten.Evet çalışıyorum masa başında olduğum için yorulmuyorumda evde olsam zaten kafayı yerim canım vakit geçmiyo çünkü.

Şimdi yazdıklarımı buldum:))) Ne büyük mutluluktu...Nasıl bir mucizeydi..Rabbim hepinize göndersin..Mucizem 20 aylıkkk:))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gözdem hikayeni baştan sona okudum allah bebeğine uzun ömürler versin...yardımcı olabılırsen sana sormak ıstedıklerım var...bende geçen ay ılk tüp bebek denememi yaptım sonuç pozitifti ama 7 haftalıkken kalbı atmadığı için geçen hafta kürtaj oldum...şimdi ise umuda ihtiyacım var...sende benım gıbı erkekten kaynaklı problemler yasamıssın hiç yokken 38 mılyona ulaşmışsın hormon tedavısı oldu demişsin?nasıl bır tedavıydı bu?bıde ıstanbulda yaşıyorsan hangı doktora gıttın?tesekkürler

gözdem hikayeni baştan sona okudum allah bebeğine uzun ömürler versin...yardımcı olabılırsen sana sormak ıstedıklerım var...bende geçen ay ılk tüp bebek denememi yaptım sonuç pozitifti ama 7 haftalıkken kalbı atmadığı için geçen hafta kürtaj oldum...şimdi ise umuda ihtiyacım var...sende benım gıbı erkekten kaynaklı problemler yasamıssın hiç yokken 38 mılyona ulaşmışsın hormon tedavısı oldu demişsin?nasıl bır tedavıydı bu?bıde ıstanbulda yaşıyorsan hangı doktora gıttın?tesekkürler

Canım şu anda neler hissettiğini tahmin edebiliyorum...Çok ama çok zor...Geçmiş olsun....Ben kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım..Kürtaj kesinlikle hamile kalmayı kolaylaştırıyo..Eşinin sorununu bilmiyorum ama bizde hormonal sorunlar vardı..Dr umuz Celalettin Peru...Şu anda eşi azosperm olanlar burda dertleşelim topiğinde sayısız hastası var..Herkes çok memnun..Senin yerinde olsam kesin gönderirdim eşimi...Bitkisel falanda öneriyo...

Canim ya sanki sonunu bilmiyomus gibi heycanla okudumm:))
Cok sukur geldi canlarimizda 20 aylik oldularr:))
Nasilsin kuzucuk nasil cok uzak kaldik ya neler yapiyosunuz

Canim ya sanki sonunu bilmiyomus gibi heycanla okudumm:))
Cok sukur geldi canlarimizda 20 aylik oldularr:))
Nasilsin kuzucuk nasil cok uzak kaldik ya neler yapiyosunuz[/QUOT

Valla özledim sizi....Ben hep buralardayımda sen yoksun...Kuzucuk çok hareketli sürekli bir olay..Demin gene düştü:)) Ağlaya ağlaya uyudu...Senin ki napıyo..Resimlerini görüyorum arada tam ısırmalık maşşalllah...
Yazdıklarımı bulunca neler yaşamışız diyo insan ..Ne günlerdi...

Canım şu anda neler hissettiğini tahmin edebiliyorum...Çok ama çok zor...Geçmiş olsun....Ben kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım..Kürtaj kesinlikle hamile kalmayı kolaylaştırıyo..Eşinin sorununu bilmiyorum ama bizde hormonal sorunlar vardı..Dr umuz Celalettin Peru...Şu anda eşi azosperm olanlar burda dertleşelim topiğinde sayısız hastası var..Herkes çok memnun..Senin yerinde olsam kesin gönderirdim eşimi...Bitkisel falanda öneriyo...

çok çok tesekkur benımde eşimin testesteron hormonu düşük bı arastırayım doktoru inşallah fayda görürüz...

Back
X