Ben gördüm silik çizgiyi ama kaset testlerde pek belli olmuyor, erken gebelik testi yaprsanız daha kesin olur. Hayırlısı olsun şimdidenSelam aleyküm hayırlı akşamlar herkese adetime 4 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu bu sabah dayanamayıp test yaptım ilk 2 3 dakikada böyle oldu sizce varmı bişey
Yumurtlamadan 12 gun sonra erken gebelik testinde 15 gunden sonrada net bir sekilde normal testte görünür varsaSelam aleyküm hayırlı akşamlar herkese adetime 4 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu bu sabah dayanamayıp test yaptım ilk 2 3 dakikada böyle oldu sizce varmı bişey
Aslında yumurtlamadan 14 gün geçmiş hadi hayırlısı inşallahYumurtlamadan 12 gun sonra erken gebelik testinde 15 gunden sonrada net bir sekilde normal testte görünür varsa
Elimde bu testlerden var denyincem çıkarsa pazartesi kan vercemBen gördüm silik çizgiyi ama kaset testlerde pek belli olmuyor, erken gebelik testi yaprsanız daha kesin olur. Hayırlısı olsun şimdiden
Hayırlısı olsunBunda çizgi yok ki kendi çizgisi bence. Bende biraz önce yaptım böyle çıktı, yok yani.
A.selam canim sankim var gibi testi tekrarla inşallah mucizen seninledirSelam aleyküm hayırlı akşamlar herkese adetime 4 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu bu sabah dayanamayıp test yaptım ilk 2 3 dakikada böyle oldu sizce varmı bişey
Ayy inşallah hadi hayırlısı bakalım pazartesi kan vercektim dayanabilir miyim bilmiyorumE hayırlı olsun diyelim
Koyulaşmaya başlamış adet gününde kan ver bence şu an daha çok yeni yükselsin biraz betaHayırlı sabahlar bu sabah testi yeniledim Eki Görüntüle 2933793
Canim hayırlı olsunnnn gebelik var Allah'ın izni ileHayırlı sabahlar bu sabah testi yeniledim Eki Görüntüle 2933793
Hayırlı sabahlar olsun canım cumanın hürmetine güzel haberler alacağın bir cuma olsun çok güzel ya maşallahHayırlı sabahlar bu sabah testi yeniledim Eki Görüntüle 2933793
bende gördüm test varsa hergün yapin koyilaşir sanirim dün bnmde boyleydi bugun biraz daha pembe bakalim hayirlisi insAllah
Sana hayırlı olsun güzellik darısı başımızaHayırlı sabahlar bu sabah testi yeniledim Eki Görüntüle 2933793
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?