İDrar testimi yorumlar mısınız?sizce hamile miyim

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
23
şuan adetimin 2.günü kimyasal gebelik olsa bu ikinci çizginin hiç çıkmaması gerekmez mi artık? Sonuçta o kadar kan gitti bebekte gitmiştir ? Benim aklım çok karışık kızlarr adetimde şuanlık az çok değil.Bu test çok erken sonuç veren testlerden ucuz olanlardan değil bu arada

Eklentiler

• IMG_0237.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 214
  • IMG_0235.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 209
Şuan reglimisin ?kürtaj mi? kimyasal mi ?tam olarak bunu anlamadim .Eğer adet gunun ve kimyasal ise hcg zamanla düşer seni yapacağın birsey yok kafandan at ilerki dönemleri düşün.

Ben de kimyasal gebelik geçirdim,bir anda yokıomuyor beta hcg,zaman alıyor..Siz doktor ile görüştünüz mü? O mu dedi kimyasal diye?

Ben de kimyasal gebelik geçirdim,bir anda yokıomuyor beta hcg,zaman alıyor..Siz doktor ile görüştünüz mü? O mu dedi kimyasal diye?
Hayır değerim 7.26 tan 3 gün sonra 5.76 ya düşünce ben kendim öyledir diye düşündüm şimdi adette oldum dün yani eğer üstüne görmüyorsam.Sabah ilk idrarımla yaptım gene böyle çıktı doktora göre yüzde seksen hamileydim folik asit vermişti

kimyasal gebelik yasadim degerim 30 ile basladi. Bazen dustu bazen yukseldi. Hatta vok kanamam olunca tamam dustu kesin diyordum ama tam testi beta daha cok yukseliyordu. Zaten degerim 6 olunca agri ve pihtili kanama ile vucudum sonlandirdi gebeligi

kimyasal gebelik yasadim degerim 30 ile basladi. Bazen dustu bazen yukseldi. Hatta vok kanamam olunca tamam dustu kesin diyordum ama tam testi beta daha cok yukseliyordu. Zaten degerim 6 olunca agri ve pihtili kanama ile vucudum sonlandirdi gebeligi
Bazı siteler tekrar tutunabilir diyo sizce böyle bişey mümkün mü

Bazı siteler tekrar tutunabilir diyo sizce böyle bişey mümkün mü
Olabilir gebelik sonlanmadigi surece tutunma ihtimali var. Bende oyle umutlandirdi kendimi ama tutunmadi umarin senin bebegin sana sıkı sıkı tutunur cnm

Ama adet görüyorum şuan tutunmamıştır diye düşünüyorum ben
Cnm bilmiyorumm tutunmamista olabilir. Benimde gecen ay idrar testlerim pozitifti. Kan verdim adetim 4 gun gecmisti 5 cikti sonucum 2 gun sonra adet oldum. Sende oyle olmussun herseyin hayirlisini dile. Hem boyle kimysal olup diger aya hamile kalan cok kisi var

Canım eğer pıhtı geliyorsa dusuyor demek üzülme diğer ay hamile kalma şansın daha yüksek doktorlar kimyasal gebeligi iyi olarak görüyorlar birincisi esin ve sende sorun olmadığını gösteriyor ikincisi rahmini temizliyor bende temmuz sonu hamile olduğumu öğrendim herkese duyurduk ağustos 2 de kimyasal olduğunu öğrendik dustu tekrar adet görmeden hamile kaldim çok şükür üzülme yani Rabbim isteyince her turlu olur şimdi bunu kafandan sil çok zor ama yapmalisin yoksa ikincisinde sıkıntı yasarsin

Can'ım merhaba ben de daha bu hafta aynı şeyi yaşadım. Çok yerde okudum ve yaşayanlara sordum soluk çıkması hamilesin demek benim kan testim de bunu yalanlamadı çok şükür Testin soluk çıkması henüz hormonlarının tam yükselmemesiyle alakalı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…