- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
Ama kaç gün oldu düşmesi gerekmez miydi 2 gün önce 5.76 idiHcg hormonu hala vucudundunda var ..
Ben napmam gerektiğini anlamadım yaBen kürtaj olduğumda 1 ay sürmüştü nerdeyse hcg nin düşmesi. ..
Yok kürtaj falan olmadım adetim gününde geldi azda olsa şuan kanamam varŞuan reglimisin ?kürtaj mi? kimyasal mi ?tam olarak bunu anlamadim .Eğer adet gunun ve kimyasal ise hcg zamanla düşer seni yapacağın birsey yok kafandan at ilerki dönemleri düşün.
Hayır değerim 7.26 tan 3 gün sonra 5.76 ya düşünce ben kendim öyledir diye düşündüm şimdi adette oldum dün yani eğer üstüne görmüyorsam.Sabah ilk idrarımla yaptım gene böyle çıktı doktora göre yüzde seksen hamileydim folik asit vermiştiBen de kimyasal gebelik geçirdim,bir anda yokıomuyor beta hcg,zaman alıyor..Siz doktor ile görüştünüz mü? O mu dedi kimyasal diye?
kimyasal gebelik yasadim degerim 30 ile basladi. Bazen dustu bazen yukseldi. Hatta vok kanamam olunca tamam dustu kesin diyordum ama tam testi beta daha cok yukseliyordu. Zaten degerim 6 olunca agri ve pihtili kanama ile vucudum sonlandirdi gebeligişuan adetimin 2.günü kimyasal gebelik olsa bu ikinci çizginin hiç çıkmaması gerekmez mi artık? Sonuçta o kadar kan gitti bebekte gitmiştir ? Benim aklım çok karışık kızlarr adetimde şuanlık az çok değil.Bu test çok erken sonuç veren testlerden ucuz olanlardan değil bu arada
Bazı siteler tekrar tutunabilir diyo sizce böyle bişey mümkün mükimyasal gebelik yasadim degerim 30 ile basladi. Bazen dustu bazen yukseldi. Hatta vok kanamam olunca tamam dustu kesin diyordum ama tam testi beta daha cok yukseliyordu. Zaten degerim 6 olunca agri ve pihtili kanama ile vucudum sonlandirdi gebeligi
Olabilir gebelik sonlanmadigi surece tutunma ihtimali var. Bende oyle umutlandirdi kendimi ama tutunmadi umarin senin bebegin sana sıkı sıkı tutunur cnmBazı siteler tekrar tutunabilir diyo sizce böyle bişey mümkün mü
Ama adet görüyorum şuan tutunmamıştır diye düşünüyorum benOlabilir gebelik sonlanmadigi surece tutunma ihtimali var. Bende oyle umutlandirdi kendimi ama tutunmadi umarin senin bebegin sana sıkı sıkı tutunur cnm
Cnm bilmiyorumm tutunmamista olabilir. Benimde gecen ay idrar testlerim pozitifti. Kan verdim adetim 4 gun gecmisti 5 cikti sonucum 2 gun sonra adet oldum. Sende oyle olmussun herseyin hayirlisini dile. Hem boyle kimysal olup diger aya hamile kalan cok kisi varAma adet görüyorum şuan tutunmamıştır diye düşünüyorum ben
Can'ım merhaba ben de daha bu hafta aynı şeyi yaşadım. Çok yerde okudum ve yaşayanlara sordum soluk çıkması hamilesin demek benim kan testim de bunu yalanlamadı çok şükür Testin soluk çıkması henüz hormonlarının tam yükselmemesiyle alakalı diye biliyorumşuan adetimin 2.günü kimyasal gebelik olsa bu ikinci çizginin hiç çıkmaması gerekmez mi artık? Sonuçta o kadar kan gitti bebekte gitmiştir ? Benim aklım çok karışık kızlarr adetimde şuanlık az çok değil.Bu test çok erken sonuç veren testlerden ucuz olanlardan değil bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?