• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde 7. gün pozitif

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
bugün 7. günüm sabah ilk idrarla yaptım bişi çıkmadımafoldumben
7. gün pozitif çıkan var mı:sinifsinif:
merak ediomakannehir

canım ilk okudğumda çıktı sandım allah seni bildiği gibi yapsın canım
emii. bi de tebrik ediyorum seniii. neyse tebriğimi bir kaç gün sonrası
için geri çekiyorum. canım daha erken. ben 12. gün baktığımda bile bi şey çıkmamıştı
ama kanda çıkmıştı. az sabrettt bakiiiym

Son düzenleme:
simten bişi çıkmadı..............
onu soruyorum
yani ben de çıkmadı çıkan var mıııııııııı

kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum
4 tane koydular
ama transfer gününü saymazsam 11. gün test tarihim
30 nisanda oldum..
11 mayıs test tarihim

simten81 valla ayni bende senin gibi dusundum ilk okudugumda aa 7.gun idrar testinde nasil pozitif cikar
dedim ohaoldumsmile ...cok erken adam test icin kan testini bekle azicik sabir

valla adam bende görünce pozitif çıktı zannettim çok sevindim ama sevincim kursağımda kaldı:))
daha erken canım bence test gününe kadar bekle ve kan testi yaptır...boşboşuna sitressss......
bu arada 4 tane nasıl koydular yasaya göre 1 tane koymuyolarmı???neyse sevindim fazla embryo transfer edilmesine....

adammmmmmmm yurt dışındada genelde tek embryo transfer ediliyorr diye biliyorum....iyi merkez bulmuuşsun canım:))))))))))))))))

evet yurddisinda maksimun 2 ikinin ustunde transfer yasak sen hangi ulkede yasiyorsun adam ?

öhü öhüüüü
boşverin kızlar
yaptırdım ya ona bakın..........

ben üçüzlere hamileyken çıkmıştı sadece.7.gün silik çizgiydi.(çoğul gebeliklerde çıkabiliyormuş.)
tek gebeliğimde çıkmadı 10.gün bile.kan tahliliyle öğrenmiştik.
7.gün çok erken ama o merak nasıldır bilirim.
inşallah alırsın pozitif sonucunu hayırlısıyla.

yedinci gun cok erken idrar icin kan icin bile sinirda, istersen dokuzuncu gun direk kanda baktir derim. Insallah hamilesindir.
ben de yurtdisindayim fransada iki uc konabiliyor otuz ustu gebekde uc diyorlar alti iki embro tavsiye ediyor doktorlar. almanyada da oyle diye biliyorum. ayrica burda devlet karsiliyor ama tamamini cebinizden bile odeseniz turkiyeden daha ucuz.fransada 1400 euro civari tutuyor ilacsiz fiyat. burda akrabalari olan varsa belki yaptirir diye yaziyorum kizlar. ama Insallah turkiyede su yasa degisir de bunlara gerek kalmaz.

Back
X