idrar testinde çok silikte olsa 2. çizgi çıktı gibi??

Kizlar bi doktorun sitesine baktim diyor ki 2 cizgi silik ise supheli gebelik fakat hamile oldugunuzun gostergesidir erken yapilmis testtir 2 ila 3 gun sonra tekrar yapin diyor hamilemiyim acaba kafam karisik ? :)

galaxsy s 4

Cnm silik cizgi erken hamilelik demektir diye biliyorum ben. Bende de silik cizgi cikmisti ve cok sukur hamileyim :) Emin olmak icin yarin 1 test daha yap, ya da kan degerlerine baktir :) Allah kolay hamilelik nasip etsin inss

Kizlar bi doktorun sitesine baktim diyor ki 2 cizgi silik ise supheli gebelik fakat hamile oldugunuzun gostergesidir erken yapilmis testtir 2 ila 3 gun sonra tekrar yapin diyor hamilemiyim acaba kafam karisik ? :)

galaxsy s 4
çizgi silikte olsa hamilesin benm testte yok sayılırdı çizgi

Uzme kendini, her iste bir hayir vardir. Dua et, dogru zamanda olur elbette

Oyle canim hayirlisi olsun bakalim demistim 1 yildir adet olmuyorum diye pazrtsi arastrma hastanesine gdecem sorun neyse anlicaz insallah varki bi skinti hasta olamiyorum bide ozele gitmistim oradaki doktor bana menepoz sinirindasin demisti korkuyorum menepoza falan mi girdim diye ;(

galaxsy s 4

Benim de bi arkadasim vardi oyle ama hormonlarla sorunu varmis. Ilac aldi baya, ama cok sukur seker gibi bir kizi var simdi Rabbim isteyen her keze verir insallah, umidini kaybetme pikoloji de cok onemli. Hersey bukadar ilerlemisken her seyin bi caresi bulunur. Yasin kac senin??

İnsallah canim oyle olur yasim 20

galaxsy s 4

Cnm sen baska doktorla da gorus. Adetin gelmemesi icin baska neden olabilir. Menopoz icin cok gencsin. Istersen burda yaz sonra, merak ettim cunku. Dua etmeyi birakma lutfen, rabbim insallah herseyi gonlunce verir

Yazarim tabi canim bakalim gidiyim ne dicek doktor dualarini eksik etme canim Allah buyuk vardir bi caresi.

galaxsy s 4

Arkadaslar son adet tarihim 30.03.2014 26 nisanda beta hcg baktirdim 90.03 çıktı 29 nisanda da baktidim o zamanda 548.40 cikti idrarda hemen ikinci çizgi çıktı sizce hamilemiyim?

Arkadaşlar en son 1nisanda adet oldum adetlerinde 28 günde olur.ama bugün daha olmadım idrar testi de negatif.klomen kullandım bu ay acaba o gecikme yapar mi.bir de test erken çıkarmaya bilir mi.boşuna umitlenmeyeyim dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım seni ümitlendirmek istemem ama benimde senin gibiydi 15 martta adet olmam gerekirdi ama olmadı testlerde hep negatif çıktı klomen adet gecikmesi yapar mı diye araştırırken kasık batması yaşıyordum ayın 18.de testi tekrarladım kıl gibi silik çizgi çıktı ertesi günü kan tahlili verdim hamileydim...yani anlatmak istediğim testlerde geç çıkabiliyor ki benim yaptığım erken gebelik testleri idi ... istersen hiç kuşkuya kapılmadan biraz daha bekle ya da kan tahlili ver için rahatlar...umarım hamilesindir

canım ben de de kasık batması var.yumurtam sağ taraftaydı ama sol kasığımda ara ara ince ince bi batma ve hafif sızı oluyor ve 5 dk sonra geçiyor.bugün yaptım test ve negatif yami silik bile değil.canım çok sıkkın..çok heyecanladırdın beni.:)peki sen adet günün 1 gün gectiğinde bile idrar testi yapmış mydın yinetek miydi çzigi.online yakalamışken sorayım dedim:)

ben adetimin 3 gün geçtikten sonra gördüm öncesi hep negatifti 1,2,3.günler yani... yine diyorum heyecanlandırmak istemem ama bende öle oldu inşallah seninde test yanıltıyordur ama bu arada bende adet düzensizliği de var belki de ilk günlerde ondan çıkmamş olabilir

anladım canım saol.sabırla beklemekten başka çare yok.teşkkr ederin cvp veip lgilendiğin için

Kızlar benimde ikinci gün negatif çıktı ama bidaha yapmadım bugun 5. Gün 10 gün daha olmazsam kan testi yaptırcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Merhaba ben gruba yeni katıldım. bende hamile kalmayi çok istiyorum. evleneli 4 ay oldu. ancak bende polikistik over var. adet günlerim düzensiz. yinede bebek istediğimiz için yumurtlama testiyle yumurta takibi yapmak istedim. Bu arada içim rahat etmedi hamilelik testi de uyguladım. dün çok hafif ikimci çizgi vardi. bugün de biraz daha belirgin ama silik çizgi çıktı. pko olduğum için adetim düzensiz o yüzden adetimin gecikmesini çok net bilemiyorum.. kendi kendimi yiyorum hamile olabilir miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…