- 10 Ekim 2016
- 67
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi Ankaraliderin
-
Hayırlısı olsun diyelim. Bu bebek belkide size bir mesaj boşanmayın diye. Her şeyi toparlar ve sizi tekrar birleştirir. Hayatın böyle cilveleri var işte. Boşanma kararı aldıysanız keşke korunsaydınız.Gerçekten mi bu çok kötü çünkü eşimle bosanma kararı aldık 1 ay önce
Korudum tatlım ya korunmami ... üstelik esim zaten sorunluHayırlısı olsun diyelim. Bu bebek belkide size bir mesaj boşanmayın diye. Her şeyi toparlar ve sizi tekrar birleştirir. Hayatın böyle cilveleri var işte. Boşanma kararı aldıysanız keşke korunsaydınız.
Sorunlu derken?Korudum tatlım ya korunmami ... üstelik esim zaten sorunlu
Madde kullanan bipolar hastasi o yüzden hep korudum bu nasıl bole bişey 1 sene boyunca olma körün tam ayrılmak zamaniSorunlu derken?
Yani şu açıdan soruyorum eşinle çocuğunuz mu olmuyordu bu muydu sorun eğer buysa içinde bir mucize taşıyorsun. Üzerine de görmüş olabilirsin ayrıca. Acil bir kan testi yaptır orda anlaşılır ne kadarlık olduğu.Sorunlu derken?
Ay inşallah yarın en iyisi kan testi veemekBir ay önce boşanma kararı aldıysan bebeğin büyümüş olması gerekir. Bebek büyükse test silik çıkmaz. Bozuktur belki
InsallahHakkı'nda hayırlısı olsun..
Bence acil kan testi yaptır ve sonra ne ypıcana karar ver derim. Biz burdan ne desek yaşan olur. Sana aldırma bilmemne diyenler veya ille aldır diyenler olucaktır ama bu kararı sen kendin vericeksin. Sağlıklı olmayan bir adam sağlıklı bir baba da olamaz. Sen bi hata yapıp bu adamla evlenmişsin ama zararın neresinden dönersen kardır ayrılıyorsun. Ama bu çocuğun böyle bi lüksü olmıcak onun problemli bir babası olucak. Allah yardımcın olsun.Madde kullanan bipolar hastasi o yüzden hep korudum bu nasıl bole bişey 1 sene boyunca olma körün tam ayrılmak zamani
Değerin yüksekliğine göre belli olur.Şimdi kan testinde ne kadarlık hamile olduğum belli olurmu üstüne gördüysem adeti
Değerin
Haklısın arkadasim.... yarın ola hayrolaBence acil kan testi yaptır ve sonra ne ypıcana karar ver derim. Biz burdan ne desek yaşan olur. Sana aldırma bilmemne diyenler veya ille aldır diyenler olucaktır ama bu kararı sen kendin vericeksin. Sağlıklı olmayan bir adam sağlıklı bir baba da olamaz. Sen bi hata yapıp bu adamla evlenmişsin ama zararın neresinden dönersen kardır ayrılıyorsun. Ama bu çocuğun böyle bi lüksü olmıcak onun problemli bir babası olucak. Allah yardımcın olsun.
Döllenmeden iki hafta sonra silik çıkmaya başlarPeki silik çıkması sizce yeni derken ne kadar yeni olabilir 1 aydan azmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?