- 18 Ekim 2021
- 59
- 22
- 8
- 28
- Konu Sahibi Oznuryarasir
-
Kan testi de yaptım sonuç 17,05 çıktı doktor da olabilir yada olmayabilir dedi . Hamile miyim değil miyim sevinmeli miyim üzülmeli miyimTestinizi atar mısınız?
Tekrarlayın testi, ya da direkt kan verin. 10 gün gecikme ile çıkar bence.
Yüksek ihtimalle hamilesin ama daha çok çok yeni olduğu için doktor kesin bir şey söylememiş sanırım. Bir kaç gün bekleyip tekrar yaptırın. Bu kadar erken öğrenilen gebelikler beni hep korkutur çünkü henüz ne olacağı belli değil ve ümitlenmek kötü. İnşallah güzel ilerlerKan testi de yaptım sonuç 17,05 çıktı doktor da olabilir yada olmayabilir dedi . Hamile miyim değil miyim sevinmeli miyim üzülmeli miyim
5 ve üstü pozitif normalde, ama kimyasal da olabiliyor kaç gün gecikti? 2 gün arayla tekrarlayın, düzenli artıyorsa sağlıklı gebeliktir. Arkadaşımın 24 tü ilk yaptığı kan testi, şu an kızı 2 yaşındaKan testi de yaptım sonuç 17,05 çıktı doktor da olabilir yada olmayabilir dedi . Hamile miyim değil miyim sevinmeli miyim üzülmeli miyim
Allah hayırlısını versin diyip 2 gün daha beklemeliyim o zaman ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. Dualarınızı beklerimYüksek ihtimalle hamilesin ama daha çok çok yeni olduğu için doktor kesin bir şey söylememiş sanırım. Bir kaç gün bekleyip tekrar yaptırın. Bu kadar erken öğrenilen gebelikler beni hep korkutur çünkü henüz ne olacağı belli değil ve ümitlenmek kötü. İnşallah güzel ilerler
Allah'ım hayırlısıyla bana da ve isteyen tüm kadınlara da sağlıklı bebiş nasip eder inşallah. İlk kimyasal gebelik geçirdim. Bunda da olursa diye içim içimi yiyor. Nolur dua edin benim için de5 ve üstü pozitif normalde, ama kimyasal da olabiliyor kaç gün gecikti? 2 gün arayla tekrarlayın, düzenli artıyorsa sağlıklı gebeliktir. Arkadaşımın 24 tü ilk yaptığı kan testi, şu an kızı 2 yaşında
Bende 22 ile ogrendim bebegim simdi 5.5 aylikAllah hayırlısını versin diyip 2 gün daha beklemeliyim o zaman ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. Dualarınızı beklerim
İnşallah nasip olur canımAllah'ım hayırlısıyla bana da ve isteyen tüm kadınlara da sağlıklı bebiş nasip eder inşallah. İlk kimyasal gebelik geçirdim. Bunda da olursa diye içim içimi yiyor. Nolur dua edin benim için de
Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla gelsinBende 22 ile ogrendim bebegim simdi 5.5 aylikdeger kucukse hamilelik yeni olabilir buna yorun bence tadini cikarin
Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Bu güzel haberi paylaşmayı nasip etsin Allah'ım bize deİnşallah nasip olur canımben de test yapacağım dua edin bana da
Yaptinmiiiİnşallah nasip olur canımben de test yapacağım dua edin bana da
Yok henüz yapmadımYaptinmiii
Amin canım benimSenin de hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. Bu güzel haberi paylaşmayı nasip etsin Allah'ım bize de
Bende bekliyorum yaptığında yaz lütfenYok henüz yapmadım
Yaptım hemen çıkmadı, ben de dışarı çıktım geldiğimde silik bir çizgi gördüm. Değişik, kuruma çizgisi d3 olabilir. Kan vereyim dedim yarınBende bekliyorum yaptığında yaz lütfen
Güzel haberlerini alırız inşallahYaptım hemen çıkmadı, ben de dışarı çıktım geldiğimde silik bir çizgi gördüm. Değişik, kuruma çizgisi d3 olabilir. Kan vereyim dedim yarın
İnşallah canım sen kan verecek misin yarınGüzel haberlerini alırız inşallah
Testiniz atar misinzYaptım hemen çıkmadı, ben de dışarı çıktım geldiğimde silik bir çizgi gördüm. Değişik, kuruma çizgisi d3 olabilir. Kan vereyim dedim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?