Doğuma Hazırlık idrar testinde kiz mi yoksa erkek bebekmi erken görülür

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayse2121

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
301
4
16
Almanya
slm kizlar ben merak ediyorum bn agderime 8 gun vardi test yaptim positif cikti sasirdim doktora gittim hamileyim xani test dogruymus adetime 8 gun varken pozitif cikmasi beni sasirtti ben bisey sorcam kiz anneleri ve erkek anneleri acaba sizin de basiniza böyle bisey geldimi bebeginizin cinsiyeti nedir acaba :16::16::16::16::49::49::49::49::49:

slm kizlar ben merak ediyorum bn agderime 8 gun vardi test yaptim positif cikti sasirdim doktora gittim hamileyim xani test dogruymus adetime 8 gun varken pozitif cikmasi beni sasirtti ben bisey sorcam kiz anneleri ve erkek anneleri acaba sizin de basiniza böyle bisey geldimi bebeginizin cinsiyeti nedir acaba :16::16::16::16::49::49::49::49::49:

başımıza ne geldiğini sorduğunu inan 3 kez okumamam rağmen anlamadım:))

başıma test olayı elbette geldi bir oğlum var....

başımıza ne geldiğini sorduğunu inan 3 kez okumamam rağmen anlamadım:))

başıma test olayı elbette geldi bir oğlum var....

canım bir yerde okudum kiz brbekler erkeklere gore 5 kat daha fazla hamilelik hormonu salgiliyormus bende adetim gelmeden 8 gun önce test yapip positif cikinca acaba bebegim kizmi diye dusundum sizede o yüzden sordum erken test yapipta pozitif cikan varmi bebekletin cinsiyetini nedir diye

Ben adetimden 3 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı. Hatta hamile değilim heralde filan dedim. Sonra baktım adetim geçti 2 gün geçiince tekrar test yaptım bu sefer pozitifti. Şükürler olsun şimdi bebeğimizi bekliyoruz. Oğlum olacak nasipse..:nazar::emir_bebek: Allah sana da gönlünden geçeni versin inşallah..

Ben adetimden 3 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı. Hatta hamile değilim heralde filan dedim. Sonra baktım adetim geçti 2 gün geçiince tekrar test yaptım bu sefer pozitifti. Şükürler olsun şimdi bebeğimizi bekliyoruz. Oğlum olacak nasipse..:nazar::emir_bebek: Allah sana da gönlünden geçeni versin inşallah..

amin canim insallah :49:

Merb cnm testte erken ya da gec gorulmesinin cinsiyetle alakali oldugunu sanmiyorum. Tamamen erken ya da gec dollenmeyle alakali.. Ben de adete 5 gun kala ogrendim ama ben erken ovulasyon oldugunu biliyordum adetin 9.gunu ve o yuzden erkenden test yapmistim pozitifti. Haftaya cinsiyeti belli olacak insallah..

Back
X