slm kizlar ben merak ediyorum bn agderime 8 gun vardi test yaptim positif cikti sasirdim doktora gittim hamileyim xani test dogruymus adetime 8 gun varken pozitif cikmasi beni sasirtti ben bisey sorcam kiz anneleri ve erkek anneleri acaba sizin de basiniza böyle bisey geldimi bebeginizin cinsiyeti nedir acaba
slm kizlar ben merak ediyorum bn agderime 8 gun vardi test yaptim positif cikti sasirdim doktora gittim hamileyim xani test dogruymus adetime 8 gun varken pozitif cikmasi beni sasirtti ben bisey sorcam kiz anneleri ve erkek anneleri acaba sizin de basiniza böyle bisey geldimi bebeginizin cinsiyeti nedir acaba
canım bir yerde okudum kiz brbekler erkeklere gore 5 kat daha fazla hamilelik hormonu salgiliyormus bende adetim gelmeden 8 gun önce test yapip positif cikinca acaba bebegim kizmi diye dusundum sizede o yüzden sordum erken test yapipta pozitif cikan varmi bebekletin cinsiyetini nedir diye
Ben adetimden 3 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı. Hatta hamile değilim heralde filan dedim. Sonra baktım adetim geçti 2 gün geçiince tekrar test yaptım bu sefer pozitifti. Şükürler olsun şimdi bebeğimizi bekliyoruz. Oğlum olacak nasipse.. Allah sana da gönlünden geçeni versin inşallah..
Ben adetimden 3 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı. Hatta hamile değilim heralde filan dedim. Sonra baktım adetim geçti 2 gün geçiince tekrar test yaptım bu sefer pozitifti. Şükürler olsun şimdi bebeğimizi bekliyoruz. Oğlum olacak nasipse.. Allah sana da gönlünden geçeni versin inşallah..
Merb cnm testte erken ya da gec gorulmesinin cinsiyetle alakali oldugunu sanmiyorum. Tamamen erken ya da gec dollenmeyle alakali.. Ben de adete 5 gun kala ogrendim ama ben erken ovulasyon oldugunu biliyordum adetin 9.gunu ve o yuzden erkenden test yapmistim pozitifti. Haftaya cinsiyeti belli olacak insallah..