İdrar testinde negatif kanda hamilelik çıkan war mı

İkinci çocuk düşünen war mı..?

• Ankete Katılan
    5

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
Mrb arkadaşlar hamilelik belirtilerim war adet günümden önce test yaptım negatif çıktı hafta sonu girdiği için kan testi yaptıramadım umutlandam mı..? Belirtilerim göğüs ağrım çok arada sancım oluyo ara ara mide bulanyım war..!

Slm arkadasim mart ayinda senin gibiydim neredeyse kesin hamileyim dedim dedigin belirtiler hepsi vardi.kac tane test yaptim bilmiyirum.reglim 3 gyn gecikti.ama regl oldum.bir sonraki ay niye bu kdr taktimki dedim ve hamileyim suan.regl olmadan once ki gunler test yapmamaya calis.bide hamile kaldigim aydada tum belietiler ayni idi.goguslerim hala cok aciyor.kasik agrusi sanci vs tipatip ayni onceki aylarla

Slm arkadasim mart ayinda senin gibiydim neredeyse kesin hamileyim dedim dedigin belirtiler hepsi vardi.kac tane test yaptim bilmiyirum.reglim 3 gyn gecikti.ama regl oldum.bir sonraki ay niye bu kdr taktimki dedim ve hamileyim suan.regl olmadan once ki gunler test yapmamaya calis.bide hamile kaldigim aydada tum belietiler ayni idi.goguslerim hala cok aciyor.kasik agrusi sanci vs tipatip ayni onceki aylarla
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza göğüs agrim olmazdı o yüzden acaba mi dedim pazartesiyi kadar beklicem hala olmazsan kan testi yaptıracak olumlu yada olumsuz hiç değilse içim rahat olur yorum için teşekkürler :-D :-D

Umarim olumludur olumsuzsada hayirlisi ne zmn ise o zmn olsun.benim reglm uc gun atti bi sobraki ay hamile kaldim.cok ilginc oldu.ilk cocuguma hamile kaldigim doneme denk geldi yine ilginc bi sekilde

Umarim olumludur olumsuzsada hayirlisi ne zmn ise o zmn olsun.benim reglm uc gun atti bi sobraki ay hamile kaldim.cok ilginc oldu.ilk cocuguma hamile kaldigim doneme denk geldi yine ilginc bi sekilde
Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim kısmet

Benim.durumum gibisiniz:)bendedw oyle oldu adetlerim duzenli oldugu icin riskli hafta diye iste su tarih ile su tarih arasi bir hafta yumurtlama ihtimali hamile kalma sansi yuksek yazuyodu iki farkli sitedeki hesaba gore ve tuttu

Bide ilk defa hamileymişim gibi hissettim ama test nefatif adet günüm sadece 1 gün geçti göğüs hassasiyeti oluştu hala çok acıyo ilk hamileliğimde böle olmuştu belkide onda. Şüphelendim

Ay insallh istediginiz gibi olur sizi okdr iyi anliyorumki .mart ayinda yasadim aynisini umarim dilediginiz gibidir.

merhabe canim bazilarinda dahada gec cikabilir idrar testinde bünyeye göre degisiyor ben iki hamilelik gecirdim ikisindede anca 4-5 gün gectikden sonra gördüm idrar testinde ondan öncekileri hepsi negatifdi.. malesef ikisinide kaybettim biri bos gebelikdi biri de öldü 2 aylikken. simdi yine bu ay calismalara basladik.. adetim 2 gün gecti baya kasik agrim var midem bozulmus durumuda damarlarim belirgin sabah hafif bi bulantim var yok diyecek kadar az ama belim cok agriyor bide normalde ben gece kusuyum 2-3 e kadar otururum simdi ise saat 10 da uyku basiyor.. cok ümitliyim bakalim artik hayirlisi yarin bi test yapmayi düsüniyorum catlarim yoksa, ikimizde hamileyizdir insallah senin kac gün gecti ?

Sakin uzulme dedigim gibi bende allh allh ucgun gecti nefatif cikiyor idrar kitlerinde yrn dra gidiyim dedim regl oldum bide uzuldumki niyeyse.ama iste vucut kendini degistiriyormus demekki .ardindan hmn hamile kaldim.icinizi ferah tutun oluyor bi problem olmadigi surece

merhabe canim bazilarinda dahada gec cikabilir idrar testinde bünyeye göre degisiyor ben iki hamilelik gecirdim ikisindede anca 4-5 gün gectikden sonra gördüm idrar testinde ondan öncekileri hepsi negatifdi.. malesef ikisinide kaybettim biri bos gebelikdi biri de öldü 2 aylikken. simdi yine bu ay calismalara basladik.. adetim 2 gün gecti baya kasik agrim var midem bozulmus durumuda damarlarim belirgin sabah hafif bi bulantim var yok diyecek kadar az ama belim cok agriyor bide normalde ben gece kusuyum 2-3 e kadar otururum simdi ise saat 10 da uyku basiyor.. cok ümitliyim bakalim artik hayirlisi yarin bi test yapmayi düsüniyorum catlarim yoksa, ikimizde hamileyizdir insallah senin kac gün gecti ?
1 bün geçti inş hamilesindr sonucu mutlaka söyle pzartrsiye kadar olmazsam kan testi yaptırcam

Sakin uzulme dedigim gibi bende allh allh ucgun gecti nefatif cikiyor idrar kitlerinde yrn dra gidiyim dedim regl oldum bide uzuldumki niyeyse.ama iste vucut kendini degistiriyormus demekki .ardindan hmn hamile kaldim.icinizi ferah tutun oluyor bi problem olmadigi surece
Hap 2yık kullandığım için biraz acaba mı war cnm içim kötü bilmiyorum nasip belki yıllar sonra olur bilmiyorum adeti beklicem pzetesiye kadar

1 bün geçti inş hamilesindr sonucu mutlaka söyle pzartrsiye kadar olmazsam kan testi yaptırcam

daha 1 gün gecmis canim zaten cikmaz büyük ihtimal bence sen bi eczaneden test al ya pazar yada pazartesi yap daha saglikli sonuc alirsin bide mutlaka sabah ilk idrarinla yap :) nekadar zamandir bebek düsüniyorsunuz? senin belirtilerin varmi?

daha 1 gün gecmis canim zaten cikmaz büyük ihtimal bence sen bi eczaneden test al ya pazar yada pazartesi yap daha saglikli sonuc alirsin bide mutlaka sabah ilk idrarinla yap :) nekadar zamandir bebek düsüniyorsunuz? senin belirtilerin varmi?
Göğüsüm çok hassaslaştı ilk hamilelğimde bunkadar çok acıyodu şimdi aynısı diyebilirim ondan şüphelendim daha olmadım pazartesiyi beklicem kan testi wercem en iyi sonuç o zaman yoksa war mı yok mu böle beklemek zor

hmm aynen canm.. bende bugün test yapdim negatif ama halen adet yok bide 2 hamileligimdede ilk denemede tuttu ondan baya emin gibiyim ama gecen ay adetim yaklasik 2 ay gecikmisdi normalde düzenli göriyorurum gecen ay niye öyle oldu anlamadim acaba onunla alaklari olabilirmi diyede düsüniyorum.. olmadi bende yarin doktorumu arayim

Back
X