Yarin sabah gidicem, umudumu kaybetmiş gibiyimKanda kaç çıktı?
Merhaba canım. Benimde 6. Günüm bugün yarın kan tahlili vereceğim inşallah tutunmuşlardırMerhaba, yeni katildim buraya, gecen sene tup bebek denememiz oldu, ve transferden 7 gun sonra idrar testinde positif cikmisti, bu sene tekrar denedik ve bugun transferin 8. Gunu, surekli idrar testi yapiyorum, dunden beri (nerdeyse gorunmicek kadar) ikinci cizciyi goruyorum, yarinda kan vericem. Bu durumda olanlar oldumu? Cok stressliyim cok endiseliyim.
Insallah canim, allahim insallah isteyen herkese nasip eder, seninki dondurulmuş embriyo muydu? Kendini nasıl hissediyorsun transferden sonra ?Merhaba canım. Benimde 6. Günüm bugün yarın kan tahlili vereceğim inşallah tutunmuşlardır
Amin inşallahInsallah canim, allahim insallah isteyen herkese nasip eder, seninki dondurulmuş embriyo muydu? Kendini nasıl hissediyorsun transferden sonra ?
Bende aynen oyle, bel agrilarim vardi birde arada bir kasık ağrıları, başka belirtim olmuyor, inşallah yarın ikimiz için iyi haberler diliyorum, sormamda bir sakınca yoksa, ilk tüp bebek denemenizmi?Amin inşallah5. Gün embriyosu dondurulmuş. Hiç bir belirti yok arada çok az kramp girer gibi oluyor sonra yok. Sadece göğüslerim çok şişti oda ignelerden sebep belirti yok kısacası negatif olacak sanki
İkinci denememiz ilki negatifle sonuçlanmıştı.sizin?Bende aynen oyle, bel agrilarim vardi birde arada bir kasık ağrıları, başka belirtim olmuyor, inşallah yarın ikimiz için iyi haberler diliyorum, sormamda bir sakınca yoksa, ilk tüp bebek denemenizmi?
Gonal f kullandınız mı onlarla gelişmedi mi. Çok bir süreç Allah sabır versinInsallah canim, allahim insallah isteyen herkese nasip eder, seninki dondurulmuş embriyo muydu? Kendini nasıl hissediyorsun transferden sonra ?
Bizimki de ikinci, ilki tutmuştu ama maalesef 5. Ayda kaybettik bebeyimiziİkinci denememiz ilki negatifle sonuçlanmıştı.sizin?
Hayır kullanmadım, ilk kez duyuyorum bunu, sureç zor evet allah insallah dualarımızı kabul ederGonal f kullandınız mı onlarla gelişmedi mi. Çok bir süreç Allah sabır versin
Bizimki de ikinci, ilki tutmuştu ama maalesef 5. Ayda kaybettik bebeyimizi
İnşallahYa çok üzüldüminşallah bu bebiş sizi bırakmaz hiç
İnşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah stres yapmayin
Henüz değil, öğleden sonraya kaldıYaptınız mı kan testi
Sonuç ciktimiHenüz değil, öğleden sonraya kaldı
Evet, maalesef negatif çıktıSonuç ciktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?