- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
- Konu Sahibi papatyam67
-
:) yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti ?Kizla adet gunu gelmeden idrar testi yapipta sonradan pozitif gören oldumu yoksa ben bi umut pesindeyimmi
Allah seni kiiz diger sayfada yazisioduk ya hatirlamadinmi:) yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti ?
o kadar kalabalığız ki maşallah normal bende karıştırıyorum herkesiAllah seni kiiz diger sayfada yazisioduk ya hatirlamadinmisen hastaneye mi gidiosun
Aynennnkafalar gitmiş bizim kızlar
Kiz bugun baska marketten hamilelik testi aldim son bitane kalmisakillanmiorum valla yok ama usteliorum:) :) :) :) Allah papatyam seni Allah ne yapmasın e mi
Canim adim banu bu aradapapatya belli olmaz yükselebilir iki gün sonra tekrarla istersen
Yarın sabah mu yapacaksın :)Kiz bugun baska marketten hamilelik testi aldim son bitane kalmisakillanmiorum valla yok ama usteliorum
Ben yarın yapacağım sen de araya bir gün koy bence ben dün yapmıştım bitane negatiftiAdet sancisi gibi agrilar var bakimm diger tsti yrnmi yapsamki yoksa 31ndemi
Bilmiorimki canim yoksa 2gun falan gecsinmi belkide yapmadan adet olurumYarın sabah mu yapacaksın :)
Aynen canim.ama senin bata bikacgun var sanki hemencik.nie yaptin kan tahlili verdinmi senBen yarın yapacağım sen de araya bir gün koy bence ben dün yapmıştım bitane negatifti
Yok vermedim valla ben sabırsız bir insanım ya bir umut dedim yaptım. Bugun de alt karın bölgem ağrımaya başladı. O yüzden içimde bir umut oluştu tekrar yapacağım bat 2 siAynen canim.ama senin bata bikacgun var sanki hemencik.nie yaptin kan tahlili verdinmi sen
Aaa marketlerde gebelik testimi satılıyor çok iyiymişKiz bugun baska marketten hamilelik testi aldim son bitane kalmisakillanmiorum valla yok ama usteliorum
Evet canim eczaneden almistim dun bozukmu bilmiorum zemin beyaz olmasi gerekirken daginik boya olmustuAaa marketlerde gebelik testimi satılıyor çok iyiymiş
Evet canım hatırlıyorum testini ama şüpheli negatif demek için o dağınıklıpın t bölgesinde olması gerekir senin testinde dağınıklık c bölgesindeydi yinede bat gelene kadar umut var olmazsa bi dahaki ay inşaAllah :)Evet canim eczaneden almistim dun bozukmu bilmiorum zemin beyaz olmasi gerekirken daginik boya olmustu
Aynen canm son 1gun bakalim nasip kismet artikEvet canım hatırlıyorum testini ama şüpheli negatif demek için o dağınıklıpın t bölgesinde olması gerekir senin testinde dağınıklık c bölgesindeydi yinede bat gelene kadar umut var olmazsa bi dahaki ay inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?