İdrar testinde sürekli silik ikinci çizgi?????

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
kızlar adetimin 21 nisanda olması gerekiyordu. olmadım ve o günden beri yaptığım bütün testler aynı derecede silik. farklı markada yaptım onlarda. başına böyle birşey gelen varmı?

kızlar adetimin 21 nisanda olması gerekiyordu. olmadım ve o günden beri yaptığım bütün testler aynı derecede silik. farklı markada yaptım onlarda. başına böyle birşey gelen varmı?
Kan testi yaptirsan aslinda idrar testinden daha saglikli. Silik cizgide pozitif diye biliyorum herkeste hemen koyulasmayabiliyo

Kan testi yaptirsan aslinda idrar testinden daha saglikli. Silik cizgide pozitif diye biliyorum herkeste hemen koyulasmayabiliyo
Canım 10 gün geçmeden yapmıyorlar. Daha doğrısu idrar testi gibi bir yöntem kullanıyorlar bundada idrar testi kadar geçmesi gerek durumun. Öbür türlü yanıltıcı oluyor. Bende çift çizgi gebelik diye biliyorum ama hiç sürekli silik durmadım. 5 günde artması gerekmez mi?

Hamilesi. Çok yeni BAŞINDA olduğu için silik çıkıyor eğer sağlıklı bir gebelikse bir hafta sonra yap kırmızı olacaktır

Canım 10 gün geçmeden yapmıyorlar. Daha doğrısu idrar testi gibi bir yöntem kullanıyorlar bundada idrar testi kadar geçmesi gerek durumun. Öbür türlü yanıltıcı oluyor. Bende çift çizgi gebelik diye biliyorum ama hiç sürekli silik durmadım. 5 günde artması gerekmez mi?
Evet herkeste hizli yukselmeyebiliyo idrarda. Cok hizli yukselirse mide bulantisi cok daha siddetli oluuo zaten

Beta hgc şimdi düşük yükseldiği zaman kırmızı olur benim ilk bebeğimde silik çıkmıştı erken yapınca testi silik oluyor
canım adet oldum sanırım kimyasal gebelikti. Ama üzülmüyorum bunu görmekte güzel. ve kimyasal gebelik sonrası şansın daha fazlaymış

Evet vücudun bebek için hazır ben tam 2 sene uğraştım o kadar çok kan ve idrar testi Yaptım ki sonunda başardım iki tane oğlum var test konusunda acele etme bekle kan testi ise adetin bir hafta geçtikten sonra yap canım umarım önümüzde ki ay bebek haberini alırız

X