Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar adetimin 21 nisanda olması gerekiyordu. olmadım ve o günden beri yaptığım bütün testler aynı derecede silik. farklı markada yaptım onlarda. başına böyle birşey gelen varmı?
kızlar adetimin 21 nisanda olması gerekiyordu. olmadım ve o günden beri yaptığım bütün testler aynı derecede silik. farklı markada yaptım onlarda. başına böyle birşey gelen varmı?
Canım 10 gün geçmeden yapmıyorlar. Daha doğrısu idrar testi gibi bir yöntem kullanıyorlar bundada idrar testi kadar geçmesi gerek durumun. Öbür türlü yanıltıcı oluyor. Bende çift çizgi gebelik diye biliyorum ama hiç sürekli silik durmadım. 5 günde artması gerekmez mi?
Canım 10 gün geçmeden yapmıyorlar. Daha doğrısu idrar testi gibi bir yöntem kullanıyorlar bundada idrar testi kadar geçmesi gerek durumun. Öbür türlü yanıltıcı oluyor. Bende çift çizgi gebelik diye biliyorum ama hiç sürekli silik durmadım. 5 günde artması gerekmez mi?
Evet vücudun bebek için hazır ben tam 2 sene uğraştım o kadar çok kan ve idrar testi Yaptım ki sonunda başardım iki tane oğlum var test konusunda acele etme bekle kan testi ise adetin bir hafta geçtikten sonra yap canım umarım önümüzde ki ay bebek haberini alırız