Idrar testindeki çift çizgi..

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
Sabah 7.30 ta test yaptim evde cift cizgi çıktı..
Ve hemen koştum saglik ocagına kan verdim.
Bugun yada yarin sonuç çikacak. Idrar testinin yanilma payi var mi kızlar. Regl 3 gun geckti.

Bugun yada yarin sonuç çikacak. Idrar testinin yanilma payi var mi kızlar. Regl 3 gun geckti.

gecikmenin stüne çift çizgiyi görenler genelde hamiş oluyor canım inşallah hamilesindir :))) darısı tüm isteyenlerin başına olsunn :))))

Hamilesin benceeee :) cunku bendede ayni sey oldu kan verdim sonucunu ertesi gun alin dediler. Dayanamadim eve giderken test aldim yaptim iki uc dk sonra cift cizgi cok belirgin cikti. Kandada 4-5 haftalik gebelik gorundu. Gozun aydin simdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Agizlarinizdan bal damliyo, insallah ya. Bende 4.5da bi bakacm snuc ckmis olablr diye. Korkuyorum ya.

canım yanılma payı olsa bende olurdu sanırım birde bu yanılma oranını azaltmışlar galiba ben adete 6 gun kala idrarda öğrendim ki adetime 2 gun vardı hala silikti suanda 7. haftadayım sen kan ver bencee

canım tebrikler hamilesindir o testlerde yanılma pek olmuyor hayırlısı olsun şimdiden...
Amin canim tesekkurler
canım yanılma payı olsa bende olurdu sanırım birde bu yanılma oranını azaltmışlar galiba ben adete 6 gun kala idrarda öğrendim ki adetime 2 gun vardı hala silikti suanda 7. haftadayım sen kan ver bencee

Kan verdm canim ama yarina kadar nasil bekleyecegim.

Amin canim tesekkurler

Kan verdm canim ama yarina kadar nasil bekleyecegim.

sağlık ocağına verdiysen zaman geçmez ben özelde verdim 1.5 saate çıkıyordu 5 dk da bir sayfa yeniliyordum heheheh 19.33 bi gördüm çığlık çıglıgaa birde 2. bebişim yaniii inşallah sende burda paylaşacaksın kasım annelerine bekliyoruz senidee

Ben biraz acemiyim.. ilk aklima aile hekimligi oldu. Ins cnm. Nasl olaçk ulturasyona ne zaman gdilmeli.. siz eşinize nasıl söylediniz.

canım hayırlı olsun :) 6 gün önce hangi test ile öğrendin markası neydi? erken gebelik testi miydi?

Ben biraz acemiyim.. ilk aklima aile hekimligi oldu. Ins cnm. Nasl olaçk ulturasyona ne zaman gdilmeli.. siz eşinize nasıl söylediniz.
1500 olmadan beta kese görünmüyor biz düşünmüyorduk ama ilişki yumurtlama gününe denk gelince şüphelendim 1 çift patik alıp üzerine babacığım hazır ol kardeşim geliyor yazıp yatağa koydum basınada oğlumu oturttum
canım hayırlı olsun :) 6 gün önce hangi test ile öğrendin markası neydi? erken gebelik testi miydi?

sağol canım 2.5 tl olan testlerdendi pahalı vermeye gerek yok bence daha evvel aldım 20 tl ye boşa masraftı

artık ovi testi gebelik testi derken geleni oraya harcıyoruz. 6 gün önce idrar ile çok iyi öğrenmişsin tebrik ederim :) Hayırlısı ile kucağına al inşallah canım. Darısı bizlerin başına :)

Çok sagölun darisı olmayanlara..
Ben dun falan basketbol oynadim bişe olmamistr dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…