- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
- Konu Sahibi BayanBilinmeyen
-
Sabah 7.30 ta test yaptim evde cift cizgi çıktı..
Ve hemen koştum saglik ocagına kan verdim.
Bugun yada yarin sonuç çikacak. Idrar testinin yanilma payi var mi kızlar. Regl 3 gun geckti.
gecikmenin stüne çift çizgiyi görenler genelde hamiş oluyor canım inşallah hamilesindir:))) darısı tüm isteyenlerin başına olsunn :))))
Bugun yada yarin sonuç çikacak. Idrar testinin yanilma payi var mi kızlar. Regl 3 gun geckti.
Agizlarinizdan bal damliyo, insallah ya. Bende 4.5da bi bakacm snuc ckmis olablr diye. Korkuyorum ya.Hamilesin benceeee :) cunku bendede ayni sey oldu kan verdim sonucunu ertesi gun alin dediler. Dayanamadim eve giderken test aldim yaptim iki uc dk sonra cift cizgi cok belirgin cikti. Kandada 4-5 haftalik gebelik gorundu. Gozun aydin simdiden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim tesekkurlercanım tebrikler hamilesindir o testlerde yanılma pek olmuyor hayırlısı olsun şimdiden...
canım yanılma payı olsa bende olurdu sanırım birde bu yanılma oranını azaltmışlar galiba ben adete 6 gun kala idrarda öğrendim ki adetime 2 gun vardı hala silikti suanda 7. haftadayım sen kan ver bencee
Amin canim tesekkurler
Kan verdm canim ama yarina kadar nasil bekleyecegim.
sağlık ocağına verdiysen zaman geçmez ben özelde verdim 1.5 saate çıkıyordu 5 dk da bir sayfa yeniliyordum heheheh 19.33 bi gördüm çığlık çıglıgaabirde 2. bebişim yaniii inşallah sende burda paylaşacaksın kasım annelerine bekliyoruz senidee
canım yanılma payı olsa bende olurdu sanırım birde bu yanılma oranını azaltmışlar galiba ben adete 6 gun kala idrarda öğrendim ki adetime 2 gun vardı hala silikti suanda 7. haftadayım sen kan ver bencee
1500 olmadan beta kese görünmüyor biz düşünmüyorduk ama ilişki yumurtlama gününe denk gelince şüphelendim 1 çift patik alıp üzerine babacığım hazır ol kardeşim geliyor yazıp yatağa koydum basınada oğlumu oturttumBen biraz acemiyim.. ilk aklima aile hekimligi oldu. Ins cnm. Nasl olaçk ulturasyona ne zaman gdilmeli.. siz eşinize nasıl söylediniz.
canım hayırlı olsun :) 6 gün önce hangi test ile öğrendin markası neydi? erken gebelik testi miydi?
1500 olmadan beta kese görünmüyor biz düşünmüyorduk ama ilişki yumurtlama gününe denk gelince şüphelendim 1 çift patik alıp üzerine babacığım hazır ol kardeşim geliyor yazıp yatağa koydum basınada oğlumu oturttum
sağol canım 2.5 tl olan testlerdendi pahalı vermeye gerek yok bence daha evvel aldım 20 tl ye boşa masraftı
Hamıleymısım. 699 cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?