- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
- Konu Sahibi papatyadiyari
-
eğer hemen çıktıysa çok net hamilesin.Arkadaşlar bakabilir misiniiiiiiz?
Predictor early Alıp Yaptım. Son adet tarihim 24 martti
Evet evet hemen çıktı, aptal gibiyim suan. Sevinemiyorum bile. Çünkü daha önceden başarısız klomen denemelerim olmuştueğer hemen çıktıysa çok net hamilesin.
sana gelincepapatyadiyari lütfen artık kendine hobi falan edin, geçkten bukadar taktığın için olmuyor. akışına bırak kafan rahat olsun, hesap kitap yapma, sadece çocuk için ilişki yaşama, yani ben bu ay öyle yaptım en azından :)) kısmet yazımızda varsa olacak inşallah
Canimmmmmm test sonucum çıktı, 69eğer hemen çıktıysa çok net hamilesin.
sana gelincepapatyadiyari lütfen artık kendine hobi falan edin, geçkten bukadar taktığın için olmuyor. akışına bırak kafan rahat olsun, hesap kitap yapma, sadece çocuk için ilişki yaşama, yani ben bu ay öyle yaptım en azından :)) kısmet yazımızda varsa olacak inşallah
hayırlı olsun canım, pozitif dimi bu sonuç?Canimmmmmm test sonucum çıktı, 69
hahah aynı dertten muzdaribimben çiş kısmına takığım daha az çişimize temas edecek şekilde aparatları olamazmıydı.plastik bardak aramaktan...
Evet canım, hala şaşkınım...hayırlı olsun canım, pozitif dimi bu sonuç?
Canım o testlerde çıkmıyor Ben 2 ayrı yerden aldım gebelik testi ikisinde de çıkmadı 2 aydan az olunca çıkmıyormuş öyle diyorlar Kan testinde 5 haftalık çıkmıştıKızlar aslında derdimi anlatmak için yazfı slrudan çok. Artık ümitlenmektende bıktım ... İdrar testlerinden çizgi arıcam diye şaşı olcam. Yapmıcam diyoru a a kendimi tutamıyorum. Şuan da başka bir ülkedeyim. Oyüzden gebelik testleri ne kadar güvenli bilmiyorum ama olay şu
Adetimen bir gün önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama var belli. 5 dk çıktı. Ama çok silik
Adet günümde erken gebelik yaptım oda 4 5 saat sonra belirgin pembe çıktı ikinci çizgi.
Sonra adet oldum adet günümde, dedi yok gebelik. Yine testler bozuk. Ya işte içime bir kurt düştü taktım ya inanmıyoru işte. Saplantı var bende. Gittim yine adetin 4 gününde aldım 2 tane farklı marka. Biri ilk yaptığım. İkisindede ilki gibi çok silik. Ya böylr hamilr ola çom. İkinci gebeliği dede silik çizgiydi. Düşğk oldu ama. Üstüne görmüşü diye kendimi kandırmak istemiyorum. Ama bütğ gebelik testlerimi yanlış olur ola da hep bana gelir. İnanmıyorum artık idrar testlerine. Neyse dr gittim sağlık ocağı gibi bir yer. Dedim böyleböylr. kan testi istiyorjm. Sen git akıllı bana yine idrar testi yap kanımdada hemograma bak. Gelde yolma. Elin memeleketi lafta anlatamıyorsuN. uzu oldu ama şu saplantılarım var ya engel oluyor gebeliğe. nasıl takmam kaiyorum.lemiyorum. sorunumuz da yok. Of of of
Ben de iki tane yaptım adetime iki gün var silik çizgi çıktı ikisinde de pembe. Ümitlenmeli miyim?merhabalar ben daha yeni üyeyim.arkadaşlar adetime 4 gün var dün erken gebelik testi yaptım.çok silik çizgi çıktı.bugun yaptım takrar negatifsizden birine böyle bi sey denk geldimi
canım ben ıkıgun arayla yaptım bırı sılık cızgı bırı cok az ben bakınca hafıf goruyordum ..günüme 5 gun kala hastalandım.kimyasal gebelik yasadın dıyolar bana ama kesın degıl tabi..ıns sen gebesındır.umıtlen ama sevınme pek.dualarım senınleBen de iki tane yaptım adetime iki gün var silik çizgi çıktı ikisinde de pembe. Ümitlenmeli miyim?
Sağlık ocağına gittim dr yüzde 80 hamilesindir dedi testleri gösterdiğimde. Ama kan testini günüm geçerse yapacakmış. İnş gebeyimdir çnkü heves ettim mutlu oldum çizgiyi görünce. Sen de inş diğer ay hamile kalırsın bak testimin fotosunu attım ikisi de böyle. Sennki de böyle miydi ?canım ben ıkıgun arayla yaptım bırı sılık cızgı bırı cok az ben bakınca hafıf goruyordum ..günüme 5 gun kala hastalandım.kimyasal gebelik yasadın dıyolar bana ama kesın degıl tabi..ıns sen gebesındır.umıtlen ama sevınme pek.dualarım senınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?