İdrar testine bakar mısınız, lütfen?

daisybs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
76
36
88
Merhaba, simdiden teşekkürler. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Öğleden sonra idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İki saatliğine dışarı çıktım, döndüğümde silik çizginin oluştuğunu gördüm. Sizce umutlanmali mıyım?
 

Eklentiler

  • IMG_20150324_162551.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 8.476
  • IMG_20150324_162516.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 2.757
 

canım sanki test bozuk gibi.
 
canım bu testlerde ilk 5-10 dk önemli,sonraki sonuç geçersiz oluyor zaten yazar üzerinde. hem renk çok dağılmış bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar bi test yap. adetin ne kadar gecikti?
 
Canım ümidini koymak istemem ama ilk çizginin boyası bulaşmış gibi duruyo bir de çok vakit geçmiş doğru sonuç 3-5 dakika içinde çıkıyo aynı şey eltime de oldu çünkü değildi ama inşallah Rabbim tez zamanda ümidine Ümit katar içinde meleğinin kalbi pıt pıt atar inşallah :)
 
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Aslında farkındayım ama ümit işte. İyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin :)
 
canım bu testlerde ilk 5-10 dk önemli,sonraki sonuç geçersiz oluyor zaten yazar üzerinde. hem renk çok dağılmış bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar bi test yap. adetin ne kadar gecikti?
Bugün adet olmam gerekiyordu canım.
 
bence yarın bir daha tekrar edin ya test bozuk ya da c çizgisinin boyası bulaşmış olabilir. zaten ilk 10 dk sonrası çıkan sonuçları göz önünde bulundurmayın diyorlar çünkü 10 dk sonrası buharlaşmayla diğer çizgi belirginleşebiliyor ma umarım hamilesinizdir =)
 
En iyisi bir kac gün daha bekleyeyim. İlgilendiğiniz için çok teşekkürler :)
 

canim bende ayni seyi yasadim.negatif diye dusunurken lavaboda ellerimi yikayip cikacaktim dedim birdaha bakayim gozlerime inanamadim ikinci silik cizgi
Olusmustu..ve simdi oglum kucagimda;-)hayirlisi olsun hakkinda
 
 
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Çok üzücü oluyor. İnşallah dediğin gibidir canım. Ama bakarsın dayanamam testi tekrarlarım, o zaman mutlaka sonucu paylaşırım. Hayırlısı olsun insallah.
 
Bence orda var biseler :) bidaha yap
 
Uzun zamandir kadinlar kulubunu takip ediyorum,İlk defa bir paylaşımda bulundum. İlgilendiginiz için çok teşekkür ederim.
 


Evet canim dogru soyluyorsun hayirlisi bakalim guzel haberler verirsin insallah
 
İyi akşamlar. Kanda gebelik testi yaptırdım kızlar. Sonuç 0,271 sanırım hamile değilim Yine de size sormak istedim. Yorumlarinizi bekliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…