İdrar testleri hakkinda yardim

sadcemelekde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kizlar ben 22 gun once skar gebelikten amelyyat oldum 15 gun once iliski yasadim ve biliyorum cok erken ama belirtilerim var bende idrar testi yaptim negatif cikti cok cok silik bor cizgi hissettim yarim saat sonra baktim çizgi netlesmis ertesi gun tekrar yaptim yine ilm anlar cikmadi 1 saat sonra ikinci cozgi cikti kuruma cizgisine de benzemiyor pbe çizgi. Baska bi markanin yaptim onegatif cikti.. kan veremiyorum suan kafam cok karisikkk basina gelen oldu mu

Eklentiler

• IMG_6011.webp
    IMG_6011.webp
    12 KB · Görüntüleme: 89
  • D55629DD-8712-4188-8835-7AB591A7852A.webp
    D55629DD-8712-4188-8835-7AB591A7852A.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_5964.webp
    IMG_5964.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 90
Kimse cevplamiyor kaçtır yaziyorum cevapsiz kaliyorlar uygulamadan cikmak en dogrusu

Merhaba kizlar ben 22 gun once skar gebelikten amelyyat oldum 15 gun once iliski yasadim ve biliyorum cok erken ama belirtilerim var bende idrar testi yaptim negatif cikti cok cok silik bor cizgi hissettim yarim saat sonra baktim çizgi netlesmis ertesi gun tekrar yaptim yine ilm anlar cikmadi 1 saat sonra ikinci cozgi cikti kuruma cizgisine de benzemiyor pbe çizgi. Baska bi markanin yaptim onegatif cikti.. kan veremiyorum suan kafam cok karisikkk basina gelen oldu mu
İşlem.sonrasi adet görmeden de hamile kalabilirsin olabilir yani kuzum hamilelik en doğrusu kan vermek

İlk dk çıkmadıysa geçersiz sayılıyor. Test hatalı olabilir 🤔 yarın sabah testi tekrarlayın ona göre emin olursunuz Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏

Adetime 3 gün kala bende test yaptım ilk on dk sanki varla yok arası gibi ama daha çok negatif gibi geldi bana kaldırıp attım saatler sonra çöpleri toplarken de silik çizgi gördüm kuruma çizgisi diye suya tuttum ama değişmedi bugün ağır kaldırdığımda da bundan 1 hafta öncede sağ kaşığımda çimdik atma gibi bi sızlama oldu sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• IMG_5899.webp
    IMG_5899.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 48
Adetime 3 gün kala bende test yaptım ilk on dk sanki varla yok arası gibi ama daha çok negatif gibi geldi bana kaldırıp attım saatler sonra çöpleri toplarken de silik çizgi gördüm kuruma çizgisi diye suya tuttum ama değişmedi bugün ağır kaldırdığımda da bundan 1 hafta öncede sağ kaşığımda çimdik atma gibi bi sızlama oldu sizce gebelik varmıdır
marka ne

maalesef bilgim yok ama aynı şeyi farklı markayla yaşadım ardından regl oldum maalesef, iki üç test her seferinde ilk on dk çok belli belirsiz bir iki saat sonra çok net pozitifti
erken gebelik testi yapmalısınız mümkünse awox gibi bir marka ile ya da hcg baktırın

Bugün adetime 2 gün kaldı adetimi geçerse tekrar test yapıp ona göre doktora gideceğim test için

Back
X