merhabalar benimde reglim her ay düzenli olurdu. bu ay gecikme yaşadım 8 günlük gecikmeden sonra idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. bugün 11. gün ve hala regl olmadım. ve bugün mide bulantısı yaşıyorum...kan testi iiçin biraz daha mı beklesem yoksa hemen yaptırayım... sizce hamilemiyim
ben krunurken hamile kaldim hapim bitti o dor bes gun icinde korunmadim sonra test aldim bisey yok bi gun sonra kanama oldu,,ertesi gun kesildi,,4 bes gun yine test yaptim yok,belirtilerim ayni adet olcakmisim gibi gunlerce pedle dolastim hatta oturdugum yerde tamam simdi geldi diyodum bi gidiyodum tuvalete akinti ,doktora gittim kese yok ..kan testi degerleri dusuk,,doktor degilsin ama haftaya gel dedi yine bisey yok o ara kanamdan 25 gun sonra ben ultrasonda bebegimi gordum su an 11 aylik bi kizim var,,umidinizi kesmeyin herseyin hayirlisi ben 4 dusukten sonra vazgecmistim allah hic ummadigim zaman da nasip etti ..allah dualarinizi kabul etsin sevgiler
canim benim akintim beyaz ve cok suluydu ayni adet olcakmisim gibi belirtilerim vardi akintim iki hafta surdu iki hafta hergun ped koydum bisey hissediyodum tamam bu sefer kesin hastalandim diyodum bi bakiyodum yok bisey.. o kadar cok akintim vardi.. benim gec dollenme olmustu 1 agustos son adet tarihimdi 24 aylulde gordum ultrasonda daha 4 haftalikti..hamile kaldiktan sonrada bi kanamam oldu o da yerlesme kanamasiymis,,once cok acik kirmizi geldi..sonra biraz koyulasti ve ertesi gun gecti..insallah yardimci olabilmisimdir..cnm bişi sormak istiyorum benim normalde dün adet görmm gerekiyordu ama olmadım aslında çok geçmedi heran olabilriim ama adet belirtim yok beim asıl merak ettiğim seinde yzdığın gibi akıntı bendeadet oldum sanıyorum bi bakıyorum akıntı normalde hiç bu kadar çok gelmezdi limon sarısı renginde bazende pembeye çalıyo gibi çok net değil rengi ama hamilelik belirtisi olabilirmi yani senin akıtındamı öle olmştu?
beta hcg testi (kan testi) ilişkiden iki güz sonra bile sonuç verebilio bildiğim kadarıyla. kan tahlili için beklemeyin derim ben. belirtileriniz hamilelik yönünde ,inşallah hamilesinizdir. benim de 2 gün geçtii inşallah hamileyizdirr:dance::dance:
Mrb yazını okuduğumda hemen bildiğim bi bilgiyi paylaşmak istedim belki okuyanlara yararlı olur.
Kan testi ilişkiden 2 gün sonra çıkıcağını yada b-hcg nin kanda yeterli miktarda olabileceğini sanmıorum bunu o kadar erken dr.larda yaptırmaz.Şöle bi durum var yumurtlama gününü 14. gün sayarsak daha doğrusu adet olduktan sonra 21. gün pregestron testi ve b-hcg testi yapılıyo pregestronda yumurtlayıp yumurtlamadığın değerle gösteriliyo ve aynı zamanda b-hcg de değerine bakılıp hamile olunup olunmadığı değere göre söleniyo diye biliyorum yani kan testinide 21. günden önce sağlıklı bir değerede çıkmadığını biliyorum...
Ayrıca şu anda bende adetimi bekliyorum normalde 28 günde bir olurdum fakat adetim 1 gün geçti ama idrar testinde negatif çıktı sabırsızlıktan ölücem acaba yine kimyasal gebelik olabilirmi korkusu var
selam arkadaslar,oncelikle benim adetim 1 afta gecikti eskiden hep vaktinde adet gorurdum amaa bu ay kahverengi lekentem de var 1 haftadir,idrar testi yaptim sonuc negativ,hamile olabilirmiyim arkadaslar,ve eger aranizda tesleri negatif cikan arkadaslar varsa lutfen yazin bana umut verin,,,,simdiden hepinize tesekur ederim
selam arkadaslar,oncelikle benim adetim 1 afta gecikti eskiden hep vaktinde adet gorurdum amaa bu ay kahverengi lekentem de var 1 haftadir,idrar testi yaptim sonuc negativ,hamile olabilirmiyim arkadaslar,ve eger aranizda tesleri negatif cikan arkadaslar varsa lutfen yazin bana umut verin,,,,simdiden hepinize tesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?