Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gittim 7. Günde, basit bir kist görünüyor sağ overda dedi ve Tarlusal verdi sökülür dedi. İlaç 4 gün önce bitti. Dün de gebelik testi yaptım yine negatif çıktı. Kistten mi acaba stres yaptım bilemedim. Geç döllenme olsa bile çıkar mıydı ki
Tabiki çıkardı 17 gün gecikme düzensiz bı adetiniz var sizinde benim gibi kistten dolayı birde sitres yaptınız için geciktiriyorsunuz sakin olun doktorunuz zaten söktürücü vermiş geçmiş olsun
Tabiki çıkardı 17 gün gecikme düzensiz bı adetiniz var sizinde benim gibi kistten dolayı birde sitres yaptınız için geciktiriyorsunuz sakin olun doktorunuz zaten söktürücü vermiş geçmiş olsun
Normalde adetim Max 3-4 gün gecikirdi ya da gününde olurdu. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Testler negatif adet te olmayınca baya bir stres yaptım acaba bende bir sıkıntı mı var diye
Gittim 7. Günde, basit bir kist görünüyor sağ overda dedi ve Tarlusal verdi sökülür dedi. İlaç 4 gün önce bitti. Dün de gebelik testi yaptım yine negatif çıktı. Kistten mi acaba stres yaptım bilemedim. Geç döllenme olsa bile çıkar mıydı ki