İdrar testleri ne zaman kesin sonuç verir?

elifgrsy35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
17
4
1
Reglim 17 gün gecikti. Hamile olsaydım bu zamana kadar çıkardı heralde testlerde demi? Hepsi negatif.

17 gün ciddi bir gecikme, doktora gittiniz mi?
Gittim 7. Günde, basit bir kist görünüyor sağ overda dedi ve Tarlusal verdi sökülür dedi. İlaç 4 gün önce bitti. Dün de gebelik testi yaptım yine negatif çıktı. Kistten mi acaba stres yaptım bilemedim. Geç döllenme olsa bile çıkar mıydı ki

Tabiki çıkardı 17 gün gecikme düzensiz bı adetiniz var sizinde benim gibi kistten dolayı birde sitres yaptınız için geciktiriyorsunuz sakin olun doktorunuz zaten söktürücü vermiş geçmiş olsun

Benim kullandığım B12 VİTAMİN ignelerinden dolayı 64 gün adet olmadım ve bana duphastonu verdi 4 gün içinde sôkülmüstü

Tabiki çıkardı 17 gün gecikme düzensiz bı adetiniz var sizinde benim gibi kistten dolayı birde sitres yaptınız için geciktiriyorsunuz sakin olun doktorunuz zaten söktürücü vermiş geçmiş olsun
Normalde adetim Max 3-4 gün gecikirdi ya da gününde olurdu. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Testler negatif adet te olmayınca baya bir stres yaptım acaba bende bir sıkıntı mı var diye

Geç döllenme olsa bile doktor görür söylerdi, söktürücü verdiyse kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…