idrar testlerinde silik cizgiye inanmayin!

bsrberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
175
9
46
35
Van
Evde iki kere test yaptm ikinci cizgi ikisindede silik cikti doktora gittim önce ultrasonda sonra kanda bakti gebelik yok dedi. Ayrica adetim 10 gün gecikti.progestan diye bi hap verdi. Adet olmak icin progestan kullanan arkadas varmi???

Son düzenleme:
Bu sitede herkes birbirine yardimci oluyor.ben ne zaman msj yazsam cevapsiz kaliyorum veya birkac kereden sonra cevap aliyorum.nedir beni diger üyelerden ayıran anlamadim ki...herkes gibi benimde paylasma ihtiyacim var...

Hayirlisi canim ama ben 3 kere hamile kaldim 3unude silik cizgiyle ogrendim farkli marka testlerle bakmak lazim herneyse hayirlisi boyleymis progestan boyle supheli durumlarda doktorlarin verdigi bir adet sokturucu cunku gebelik varsa bebegi koruyor yoksa adet olmani sagliyor ben hem adet olmak icin hemde dusuk tehlikesine kaesin gebeliklerimde kullandim gecmis olsun sana allahim gonlune gore versin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…