İdrar ve kan negatif ama reglimde gecikti 😓

dacmint

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2022
41
14
18
33
Merhaba hanımlar bat 25 Şubattı genelde düzenlidirde. En son korunmasız ilişki 18 Şubat. Bat günü negatif çıktı idrar testim. Dünde kan negatif çıktı. Bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı acaba

Yükselir belki ya hemen belli olmuyor geç döllenmedir zaten 1 hafta sonra idrar testi kan yaptırın diyenler var

Canım bu forumda bir çok hikaye okudum geç döllenme ile ilgili. Adet gelmedikçe umut vardır. İnşallah hamilesindir

Canım bu forumda bir çok hikaye okudum geç döllenme ile ilgili. Adet gelmedikçe umut vardır. İnşallah hamilesindir
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için hayırlısı diyorum hep varsa erken öğrenmeye çalışıyorum pıhtılaşmam var ilk bebeğimi 9. Haftada ondan sebep kaybetti. Hamileysem iğneye başlamam gerekiyor bu durum geriyor beni

Canım umudunu kaybetme. Ben adet günümde kan verdim negatif çıktı 18 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Çok zor canım. Umutlanma derim.

Durmunuza benzerim sadece adetten 3 gün önce lekelendim ve kanamam sökülmedi bugün doktoruma gittim.. kan verdim negatif ilaç verdi ESTROFEM diye bir ilaç verdi

adet dongunuze gore kacinci gun yumurtlama oldu
İnanın hiiç bilmiyorum. Hamile kalmayı o kadar istiyordum ki artık hiç aklımdan çıkmıyordu nerdeyse delirmek üzereydim, sonra bir işe başladım kafam iyice rahatladı artık hiç saymıyordum yumurtlama günü falan ama adet günüm gelince yine umutlandım kan verdim 0.01 çıktı bende artık bu ayda yok diye umudumu kestim ilaçlarıma falan başladım tekrar 18 gün geçti ama zaten adetim bazen düzensiz olduğu için yine uzadı sandım evde test yaptım pozitif çıktı sonra 4-5 tane peş peşe yaptım inanamadım hepsi pozitif çıkınca eşime söyledim hemen kan verdim yaklaşık 7000 çıkmıştı. Çok şükür 5 sene sonra bu mucize haberi aldım, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

Canım umudunu kaybetme. Ben adet günümde kan verdim negatif çıktı 18 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Hayırlısı inşAllah bi yandan da çok ümitlenmek istemiyorum
Çok zor canım. Umutlanma derim.

Hayırlısı ümitlenmek istemiyorum sonra daha büyük yıkım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…