• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yaparken kasıkta ağrı

Myperogatve

MUCİZEMM👣👶🏼🍼
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
201
123
18
28
Kizlar hayırlı sabahlar 11+4 hamileyim. Çok nadir sabah ilk idrarımda veya gece yatmadan son idrarımı yaparken bazen sağ yada sol kasığımda bianda ağrı oluyor . Sürekli değil ama çok nadir oluyor bu durum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu ? Veya neyden boyle birşey olabilir 😔

Enfeksiyon olabilir mi? Doktora gitmeniz yakınsa bir sorun ya da ulaşabiliyorsanız bir sorun

Gittigimde sorucam enfeksiyon olucagini pek sanmıyorum.
Merhaba görür müsünüz bilmiyorum,adetime 6 gün var 3 gündür idrarımı yaparken sağ kaşığıma anlık ağrı giriyor ve geçiyor onun dışında yanma kaşınma vs yok durduk yere de ağrımıyor arada hareket edince hafiften hissedebiliyorum.Sizin de böyle miydi durumunuz ne oldu

Kizlar hayırlı sabahlar 11+4 hamileyim. Çok nadir sabah ilk idrarımda veya gece yatmadan son idrarımı yaparken bazen sağ yada sol kasığımda bianda ağrı oluyor . Sürekli değil ama çok nadir oluyor bu durum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu ? Veya neyden boyle birşey olabilir 😔
Enfeksiyon olabilir idrar tahlili verin

Back
X