S sezen62 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2020 30 16 3 38 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sezen62 #1 Merhabalar çok önemli benim için idrar yolları enfeksiyonu İÇİN çaresi olan var mı antibiyotik fayda etmiyor artıkkkk yanma öldürecek beni
Merhabalar çok önemli benim için idrar yolları enfeksiyonu İÇİN çaresi olan var mı antibiyotik fayda etmiyor artıkkkk yanma öldürecek beni
C Candyflosss Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 31 Mart 2021 48 5 8 31 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sezen62 #2 sezen62 .!.: Merhabalar çok önemli benim için idrar yolları enfeksiyonu İÇİN çaresi olan var mı antibiyotik fayda etmiyor artıkkkk yanma öldürecek beni Genişletmek için tıkla... Canım soğan suyu çok iyi geliyormuş ama ben hiç denemedim kız kardeşim çok yapardı etkili oldugunu söyluyordu.
sezen62 .!.: Merhabalar çok önemli benim için idrar yolları enfeksiyonu İÇİN çaresi olan var mı antibiyotik fayda etmiyor artıkkkk yanma öldürecek beni Genişletmek için tıkla... Canım soğan suyu çok iyi geliyormuş ama ben hiç denemedim kız kardeşim çok yapardı etkili oldugunu söyluyordu.
S sezen62 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2020 30 16 3 38 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sezen62 #3 HulyaFD .!.: Canım soğan suyu çok iyi geliyormuş ama ben hiç denemedim kız kardeşim çok yapardı etkili oldugunu söyluyordu. Genişletmek için tıkla... Onlarla midem çok bulanıyor yaaaa
HulyaFD .!.: Canım soğan suyu çok iyi geliyormuş ama ben hiç denemedim kız kardeşim çok yapardı etkili oldugunu söyluyordu. Genişletmek için tıkla... Onlarla midem çok bulanıyor yaaaa