• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolları enfeksiyonu :(

merhaba,

bu hastaliga ayni zamanda balayi hastaligida derler.Cinsel iliski nedeni ile de olusabilir.Ben de evlendigimde olmustu.Sonra atesim falan cikinca doktora gittik.Antibiyotik verdi.Ben bir süre sonra agri kesiciyi antibiyotik sanip ictigimden dolayi cok kötülestim.Idrarla birlikte kan gelmeye basladi.Sonra doktor sabah aksam igne verdi.Biraz daha gecikseydim böbreklerim zarar görecekti.Eger henüz hastaligin basindaysaniz bol bol su icin ic camasirlarinizi ütüleyerek giyin.Kendinizi sicak tutun ve mutlaka doktora gidin.

Konu sahibi eger düzelmediyseniz lütfen siz de doktora gidin.Ihmale gelmez.
Doktora gittim antibiyotik de kullandım ama sürekli tekrarlıyor

Ya en iyisi giydiğin alt çamaşırı ütüle giy sık sık değiştir o günlük pedleri kullanıyorsan kullanma onun yerine pamuklu bir bez koy onuda ütüle tabi. Beyaz pamuklu çamaşır tercih et altına onlar daha yüksek sıcaklıkta yıkanıyor daha sağlıklı. Annem maydonoz sapı ve mısır püskülü kaynatır bide idrar sökücü olarak

Ya en iyisi giydiğin alt çamaşırı ütüle giy sık sık değiştir o günlük pedleri kullanıyorsan kullanma onun yerine pamuklu bir bez koy onuda ütüle tabi. Beyaz pamuklu çamaşır tercih et altına onlar daha yüksek sıcaklıkta yıkanıyor daha sağlıklı. Annem maydonoz sapı ve mısır püskülü kaynatır bide idrar sökücü olarak
Dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederim maydonoz suyu yaptım içtim bir de sıcak su torbası yaptım 4 saattir gecmeyen yanma biraz geçti

Ay berbat Bi hastalık hiç geciktirmeden doktora gidin bende böyleydim bir ay önce ha bugün ha yarın doktora gideyim derlen kanıma iltihap bulaştı hastaneye kaldırıldım 39 derece Ateş'le ihmal etmemek gerekiyor. serumdu antibiyotik iğneydi derken geçti çok şükür
Adaçayı tavsiye ediyorum vücutta ki iltihabı atıyor. Tekrarlamayı falan kesti artık olmuyor çok şükür.

Başka herhangi bir şey yaptınız mı ben de 9 aydır sürekli tekrarlıyor sizinki geçti mi tamamen

Benim böyle surekli tekrarliyordu onlem almama rağmen
Diger keşfettigim seyleri söyleyeyim

Cinsel iliski sırasında bakteri olusmaya cok musait ortam oluyor. O yuzden evli iseniz esiniz mutlaka cinsel organını olaydan once temiz tutsun
İlişkiden sonra ise hemen idrarinizi yapın.bu iki durum gerçekten sorunlari çözüyor
Bi de ben kondom kullanildigi her seferinde sistit oldugumu kesfettim

Ic camasiri gunluk ped bol su ve idrar tutmama durumlari yazilmisti onceden

Ay berbat Bi hastalık hiç geciktirmeden doktora gidin bende böyleydim bir ay önce ha bugün ha yarın doktora gideyim derlen kanıma iltihap bulaştı hastaneye kaldırıldım 39 derece Ateş'le ihmal etmemek gerekiyor. serumdu antibiyotik iğneydi derken geçti çok şükür
Adaçayı tavsiye ediyorum vücutta ki iltihabı atıyor. Tekrarlamayı falan kesti artık olmuyor çok şükür.
Çok geçmiş olsun özellikle çalışanlar için işkence gibi saat 4 te uykudan uyandım yanmayla sonra da uyuyamadım zaten doktora gittim bi kaç defa gittim antibiyotik veriyor ve bol bol su iç diyor geçer diyor o an geçiyor ama sonra yine başlıyor ne zaman olacagı da belli olmuyor gerçekten berbat bi hastalık hayatımı her yönden mahvediyor

Doktora gittim antibiyotik de kullandım ama sürekli tekrarlıyor
Merhaba...oncelikle ayaklarinizi usutmeyin ...ve brooli ya da karnibahar...ben brokoli yapmistim kaynatin suyunu icin ,birden akinti gelebilir ve rahatlarsiniz insaAllah ...ibrahim saracoglunun biyle bir kuru var internetten bakin kac dk kaynayacak ben yapmistim ama dedigim gibi ayaklar usumeyecek

Çok geçmiş olsun özellikle çalışanlar için işkence gibi saat 4 te uykudan uyandım yanmayla sonra da uyuyamadım zaten doktora gittim bi kaç defa gittim antibiyotik veriyor ve bol bol su iç diyor geçer diyor o an geçiyor ama sonra yine başlıyor ne zaman olacagı da belli olmuyor gerçekten berbat bi hastalık hayatımı her yönden mahvediyor
Antibiyotik iğne daha etkili ben ki iğne görünce kaçacak delik ararım iğne verdi sevindim vallahi :) öyle illet öyle nefret Bi durum iş yerinde de dk başı lavobaya gidiyordum :)))) iç çamaşırlarınızı ütüleyin mutlaka. Adaçayı hergün bir bardak ama şeker katmadan için gerçekten adaçayı çok etkili. Anlayabiliyorum çok geçmiş olsun biran önce geçer inşallah

Merhaba...oncelikle ayaklarinizi usutmeyin ...ve brooli ya da karnibahar...ben brokoli yapmistim kaynatin suyunu icin ,birden akinti gelebilir ve rahatlarsiniz insaAllah ...ibrahim saracoglunun biyle bir kuru var internetten bakin kac dk kaynayacak ben yapmistim ama dedigim gibi ayaklar usumeyecek
Brokoli alıp onu da deneyeyim çok teşekkürler maydanoz suyu da iyi geldi sanırım

Antibiyotik iğne daha etkili ben ki iğne görünce kaçacak delik ararım iğne verdi sevindim vallahi :) öyle illet öyle nefret Bi durum iş yerinde de dk başı lavobaya gidiyordum :)))) iç çamaşırlarınızı ütüleyin mutlaka. Adaçayı hergün bir bardak ama şeker katmadan için gerçekten adaçayı çok etkili. Anlayabiliyorum çok geçmiş olsun biran önce geçer inşallah
O yanma olduğunda tamamen geçecek ama ameliyat olman gerekiyor deseler ona bile razı olurum herhalde tavsiyelerinizi uygulayacağım çok teşekkürler

Brokoli alıp onu da deneyeyim çok teşekkürler maydanoz suyu da iyi geldi sanırım
Maydanoz u bilmiyorum ama brokoli deneyin derim ama ibrahim saracoglu diye aratin sistit yada idrar yolu enf.hangisi adi altinda yaziyor tarif tam hatirlamiyorum onun dakikasina gore kaynatin insaAllah sifa vesilesi olur

Bende de brokoli suyu işe yaramıştı.

Hayatımda başıma gelen en sinir bozucu hastalık. Resmen sinirden oturup ağlamıştım, çin işkencesi gibi :kızgın: Ben de acile gittiğimde bi ton ilaç verdiler kullanamadım. O dönem avokado yaprağı çayı yapıp atlatmıştım. O da işe yarar. Yaprağı kurutuyosun, demliyosun, gece yatmadan içiyosun. Eşime de içirmiştim.
Sık sık olmamaya dikkat edin kronikleşirse başınız büyük dertte. Brokoliyi kaynatıp sabah aç karnına suyunu içiyorsunuz. Bir de gece yatarken. Brokoliyi bu mevsimde nerde bulurum derseniz. Metro marketlerde 4 mevsim ürün mevcut.

Back
X