• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolları enfeksiyonu :(

Bende de brokoli suyu işe yaramıştı.

Hayatımda başıma gelen en sinir bozucu hastalık. Resmen sinirden oturup ağlamıştım, çin işkencesi gibi :kızgın: Ben de acile gittiğimde bi ton ilaç verdiler kullanamadım. O dönem avokado yaprağı çayı yapıp atlatmıştım. O da işe yarar. Yaprağı kurutuyosun, demliyosun, gece yatmadan içiyosun. Eşime de içirmiştim.
Sık sık olmamaya dikkat edin kronikleşirse başınız büyük dertte. Brokoliyi kaynatıp sabah aç karnına suyunu içiyorsunuz. Bir de gece yatarken. Brokoliyi bu mevsimde nerde bulurum derseniz. Metro marketlerde 4 mevsim ürün mevcut.
Çok teşekkürler ben de sinirden ağlıyorum bi yerlerimi parçalayasım geliyor brokoli işe yarıyor heralde geçen pazarda da görmüştüm denemeye değer :)

Bu maydonoz gibi şeylerin çalışma prensibi sanırım idrar söktürmek..ben biraz bile yanma hissetsem içebileceğim maksimum miktarda suyu bir seferde içiyorum..ve gerekirse tekrarlıyorum çocukları da böyle alıştırdım atlatıyoruz ilaçsız...

Ben böbrek taşımı düşürüyormuşum kızlar.
O zaman bu yüzden çok kötü olmuşum :)
5 gün çektim ve sonra taşı düşürdüm bitti.
Allah kimseye yaşatmasın ama çok beter bir şeydi.

Yaşasın acısız işemek ayy :D

darı mısırı kaynatın püskülleriyle düdüklüde o haşlama suyunu bol bol için
haftada en az iki kere en az üç dört bardak
çok iyi geliyor
sokakta satılan mısırcıdanda suyunu isteyebilirsin
hemen geçmez zaman gerek
bol su içmen gerek
ılık içemiyorsan soğuk iç
her saat başı bir 500 gr dik kafaya
böyle böyle alışırsın

darı mısırı kaynatın püskülleriyle düdüklüde o haşlama suyunu bol bol için
haftada en az iki kere en az üç dört bardak
çok iyi geliyor
sokakta satılan mısırcıdanda suyunu isteyebilirsin
hemen geçmez zaman gerek
bol su içmen gerek
ılık içemiyorsan soğuk iç
her saat başı bir 500 gr dik kafaya
böyle böyle alışırsın
Teşekkürler alışmaya çalışıyorum normalde çok az su içerim sanırım o yüzden tekrarlıyor

Back
X