idrar yolu enfeksiyonu olmuşum :(

Lezzo
cevap verdiğimi sanmıştım:53: ben de birsürü ilaç kullandım, largopeni 2 kez kullandım, birkaç doktora, eczacıya sordum, internetten de baktım, enfeksiyon bebeğe daha zararlı olduğu için kullanılması gerekiyormuş ilaçların,o yüzden bence doktoruna güven, ben de korka korka içtim ama içtim..

Lezzo
cevap verdiğimi sanmıştım:53: ben de birsürü ilaç kullandım, largopeni 2 kez kullandım, birkaç doktora, eczacıya sordum, internetten de baktım, enfeksiyon bebeğe daha zararlı olduğu için kullanılması gerekiyormuş ilaçların,o yüzden bence doktoruna güven, ben de korka korka içtim ama içtim..

teşekkür edrim arkadaşım bugün bitti ilaç ve iyi geldi.enfeksiyounm temizleni çok şükür

benim de haftalarca süren idrar yolu enfeksiyonum oldu, hala da devam ediyor..şu an 35. haftadayım..27. haftada falan başlamıştı sanırım... bu sürede doktoruma güvenerek verdiği her ilacı içtim, ama tabii korktum da içerken, largopen 2 kez kullandım,monural diye tek kullanımlık bir ilaç da verdi 2 kez, başka bir antibiyotik daha verdi, prunol diye bir toz verdi, hepsini içtim, ama geçmedi, sadece azaldı.. doktor önemli olan idrar kültüründe üreme olmaması dedi.. bu bazı hamilelerde olan birşey, bol su dedi, şu an hala var ama sıkıntım yok.. sanırım en önemlisi bol su dediğiniz gibi...

üstünden 3 yıl geçmiş ama ben de aynı şeyleri yaşıyorum canım. doktor üreme olmadığı için bana ilaç vermedi.
bende de az da olsa oluyor hala.

Back
X