- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Kalınabilir gebeliğe engel bi durum deilMerhabalar bu ay gebelik düşüncem vardı ama idrar yolu enfeksiyonu var bende bu durumu yaşayıp kalan var kı ya da kalabilir miyim ? Yumurtlama döneminde değilim henüz ilaç kullanıyorum ama bir de sizlere sormak istedim
Bende engeldi maalesef taa ki enfeksiyon hafifleyene kadar 5.ayın sonunda hamile kaldımMerhabalar bu ay gebelik düşüncem vardı ama idrar yolu enfeksiyonu var bende bu durumu yaşayıp kalan var kı ya da kalabilir miyim ? Yumurtlama döneminde değilim henüz ilaç kullanıyorum ama bir de sizlere sormak istedim
Yani kalabilirsiniz ama neden tedavinizin tamamlanmasını beklemiyorsunuz? Antibiyotiklerin riski olabilirMerhabalar bu ay gebelik düşüncem vardı ama idrar yolu enfeksiyonu var bende bu durumu yaşayıp kalan var kı ya da kalabilir miyim ? Yumurtlama döneminde değilim henüz ilaç kullanıyorum ama bir de sizlere sormak istedim
Merhabalar bu ay gebelik düşüncem vardı ama idrar yolu enfeksiyonu var bende bu durumu yaşayıp kalan var kı ya da kalabilir miyim ? Yumurtlama döneminde değilim henüz ilaç kullanıyorum ama bir de sizlere sormak istedim
Ya ne güzel beni de korkutuyordu ❤Evet kalinabilir. Ben ilk cocuguma enfeksiyonken kaldim. Hatta yuksekti enfeksiyon birsuru antibiyotik de ictim
İnşallah bende öyle bir dorun olmazBende engeldi maalesef taa ki enfeksiyon hafifleyene kadar 5.ayın sonunda hamile kaldım
Bu güzel bilgilendirme için teşekkür ederimşu an gebe olmadığınız için size verilen antibiyotiklerde buna dikkat edilmemiştir. hem enfeksiyonun hem de antibiyotiğin bebeğe zarar verme riski olabilir. bu tip durumlarda ilk zamanlar için ya hep ya hiç kuralı diyor dr lar yani ya bebek hiç etkilenmez gebelik devam eder ya da etkilenir ve gebelik sona erer. ancak enfeksiyon ne kadar sürecek, ilaca tekrar devam etmeniz gerekecek mi vs bir sürü değişken var. ben sizin yerinizde olsam sağlığımın düzelmesini bekler riske atmazdım. ama kararınız korunmamak yönünde olursa da dr a danışıp antibiyotiğinizin bu yönde değiştirilmesini sorabilirsiniz bence.
Doktoruma mutlaka soracağım teşekkür ederimYani kalabilirsiniz ama neden tedavinizin tamamlanmasını beklemiyorsunuz? Antibiyotiklerin riski olabilir
Amin amin insaAllah. Ama enfeksiyonun tedavi edilsin öyle hamile kalmaya bak. Bende yine nüksetti hamileyim diye ilaç kullanamıyorum baya etkileniyorum. Eğer hafifse korkulacak bsy yok tek tedaviyle geçer insaAllahİnşallah bende öyle bir dorun olmaz
Bebeğiniz sağlıklı mıEvet kalinabilir. Ben ilk cocuguma enfeksiyonken kaldim. Hatta yuksekti enfeksiyon birsuru antibiyotik de ictim
Tabikide saglikli dogdu doktorumda korkma drmisti ilk haftalarda ilaclarin etkisi olmaz diye. Suan 7yasinda masallahi varBebeğiniz sağlıklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?