idrar yolu enfeksiyonu

fence222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
29
1
36
İzmir
9 haftalık hamileyim idrar yolu enf. çıktı sizlerde oldu mu neler yaptınız nasıl geçti dr bana ilaç vermedi migren için acile gitmiştik idrar tahlilinde ilhihap çıktı ama ilaç vermedi

cnm cok cıddı bırsey degıl demekkı..
cunku hamıle bır arkadasım var..
ona ıdrar yolu ıltıhapından dolayı doktor ılac vermıs ve bı gunce agrısı yanması gecmıs..
yanı cıddı olsa verırdı ztn doktor..
sen takma bunları kafana..
hamılelıgının tadı cıkarmalısın :):49:

9 haftalık hamileyim idrar yolu enf. çıktı sizlerde oldu mu neler yaptınız nasıl geçti dr bana ilaç vermedi migren için acile gitmiştik idrar tahlilinde ilhihap çıktı ama ilaç vermedi

avakado yaprağı maydonoz suyu kiraz çöpü felan iyi gelio canım ama tabi doktora soman lazım önce :S genelde hamilelerin genellinde oluo bu

canım geçmiş olsun bende de var henüz hamile değilim ama martın sonu gibi kimyasal gebelik yaşadım o zamanlar hafif hafif yanmalarım oluyodu önemsemedim geçen hafta yoğunlaşınca acile gittim monorol şase ,cipronatin ve piyeloseptyl diye üç ilaç verdi bol bol su içtim şimdi iyiyim ama ilaçlar bitince tekrar gidip tahlil yaptıracağım geçtimi diye. bide canım ayaklarının üşütme bol bol su iç sen hamilesin kendi başına ilaç veya bitki çayı kullanma doktoruna sor mutlaka..

canım geçmiş olsun bende de var henüz hamile değilim ama martın sonu gibi kimyasal gebelik yaşadım o zamanlar hafif hafif yanmalarım oluyodu önemsemedim geçen hafta yoğunlaşınca acile gittim monorol şase ,cipronatin ve piyeloseptyl diye üç ilaç verdi bol bol su içtim şimdi iyiyim ama ilaçlar bitince tekrar gidip tahlil yaptıracağım geçtimi diye. bide canım ayaklarının üşütme bol bol su iç sen hamilesin kendi başına ilaç veya bitki çayı kullanma doktoruna sor mutlaka..

teşekkür ederim ptesi gitcem doktoruma size de geçmiş olsun

cnm cok cıddı bırsey degıl demekkı..
cunku hamıle bır arkadasım var..
ona ıdrar yolu ıltıhapından dolayı doktor ılac vermıs ve bı gunce agrısı yanması gecmıs..
yanı cıddı olsa verırdı ztn doktor..
sen takma bunları kafana..
hamılelıgının tadı cıkarmalısın :):49:

ilaç kullanmazsam ilerlerse böbrek iltihabına çevirebilir yazıyo internette ondan korktum mutlaka ilerlemeden antibiyotik tedavisi yapılmalı yazıyo, teşekkür ederim

Canim sana tek bir tavsiyem olacak bol bol su ic!gercekten cok önemli ve geciriyor.benimde vardi ama hamileligimden önce günde okadar cok su iciyordumki ama iyki icmisim cok sükür gecti sende öyle yap faydasini kesinlikle göreceksin;)Gecmis olsun..bu arada rabbim hayirlica bebegine kavusmayi nasip etsin

idrar test inde nitrit degerinde ne yaziyor ?
negatifse iye yok demekdir
pozitifse iye var demekdir ..

dr sana ilaç vermedigine gore negatiftir kesinn:)
bi iki lokosit eritrosit falan gorunuyorsa da niritt yok dur ... pozitf olmasi $art nitririn iye için

Aynı olayı arkadaşımda başından geçirdi ama o hapları kullanmadı öyle oluruna bıraktı

Back
X