idrar yolu enfeksiyonu

_Lilien_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
406
300
Dun doktorum idrar yolu iltihabin var ama 3 hafta sonra tedaviye baslayalim dedi..9haftalik oldugum icin sanirim.ama okadar korkuyorum ki iltihap bebek kesesini delebiliyormus ve bana antibiyotik vermedi monurol verdi onun bende pek faydasi olmuyor.3 hafta cok uzun bir surredoktorumu sevdigim icin baska doktora gitmeyi pek dusunmuyorum.vardir bir bildigi diyorum ama ya ilerlerse...antibiyotik kullanmasina izin verilmeyen arkadas oldu mu bu dönemlerde?

Dun doktorum idrar yolu iltihabin var ama 3 hafta sonra tedaviye baslayalim dedi..9haftalik oldugum icin sanirim.ama okadar korkuyorum ki iltihap bebek kesesini delebiliyormus ve bana antibiyotik vermedi monurol verdi onun bende pek faydasi olmuyor.3 hafta cok uzun bir surredoktorumu sevdigim icin baska doktora gitmeyi pek dusunmuyorum.vardir bir bildigi diyorum ama ya ilerlerse...antibiyotik kullanmasina izin verilmeyen arkadas oldu mu bu dönemlerde?
Benim yegenim su an 5 aylik hamile. Ilk ogrendiginden eberi basi enfeksiyonla dertte ama ona hic antibiyotik vermediler. Iki veya 3 defa tek dozluk suda eritme bi antiseptik gibi bisi verdier o kadar. Cok arastirma kafana da takma doktoruna guveniyosan bekle vardir bi bildigi cok gecmis olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Hamilelik ve hamilelik oncesi surekli yasadigim bir sorun benim de hic gecmedi :KK57: ben iki doktora birden gidiyorum biri ozel biri tip fakultesin de 2 side antibiyotik vermedi monurol yazdilar evet cok bir faydasi olmuyor ama azaltiyor biraz ben evde yedek bulunduruyorum artik. Sen de korkma Allahin izniyle birseycik olmz bol bol su ic

canim ben 6 haftalikken bana 1 haftalik tedavi baslattilar hemen.amoklavin verdiler kasinti ve akinyi cokyu.1 hafta sonra hafifledi ve ben korkudan bol bol galon galon su icip cok hijyrn icinde vakit geciriryorum.korkma doktorlar bu konuda bebekleri en az biz kadar dusunup yardimci oluyo.bende konu acmistim hatta ilaci icsemmi diye, lakin korkma sakin canim ilacini ic ve bolbol su ic

Bende de her seferinde idrar yolu enfeksiyonu cikio.doktorum idrar kültürü istiyor.bisey cikmadi inş. Da cikmaz.tek doz ilaç iciyorum her seferinde.neden oluo anlamıyorum.

kızlar merhaba nasılsınız
bende nasipse ocak annesi olucam. doktor testlerde enfeksiyon gördü tek kullanımlık şu suya atılan ilaçlardan verdi içitim, aynı zamanda suyu bol bol içiyorum günde neredeyse 2 ltye yakın su içiyorum. doktor enfeksiyon tehlikeli düşük riski olabilir dedi korktum :KK43: inşallah birşey olmaz inşallah hepimizde bir an önce geçer

hic korkma canim bana da aynilarini soylediler, bolbol su ictim ic camasiri cokca drgisip hep kuru tuttum kendimi, ilac kullandim baktimki 1 haftada gecmedi su ve hijyenle ustesinden geldim cok sukur.korkma gonlunu ferah tut gececek ki suan senin haftalarinda cok oluyo o bitanem

hic korkma canim bana da aynilarini soylediler, bolbol su ictim ic camasiri cokca drgisip hep kuru tuttum kendimi, ilac kullandim baktimki 1 haftada gecmedi su ve hijyenle ustesinden geldim cok sukur.korkma gonlunu ferah tut gececek ki suan senin haftalarinda cok oluyo o bitanem
ben 13 haftalıkken enfeksiyondan yatmıştım. iğne, serum falan veriyorlar. enfeksiyon tehlikeli bi rşey. dikkat etmek lazım ama bana düşük tehliken var dememişti belki benimki 12 haftayı geçmiş olduğu içindir ya da beni korkutmamak için

telkinlerin için teşekkür ederim canım.inşallah geçer çalıştığım içim çamaşırımı sık sık değiştirme imkanım olmuyor :KK43: bol bol su içiyorum ve neredeyse yarım saatte bir yada 45 dakikada bir tuvalete gidiyorum. Umarım bu kadar su iyi gelir. Teşekkür ederim saol

[QUOTiilien_, post: 40690455, member: 74890"]Dun doktorum idrar yolu iltihabin var ama 3 hafta sonra tedaviye baslayalim dedi..9haftalik oldugum icin sanirim.ama okadar korkuyorum ki iltihap bebek kesesini delebiliyormus ve bana antibiyotik vermedi monurol verdi onun bende pek faydasi olmuyor.3 hafta cok uzun bir surredoktorumu sevdigim icin baska doktora gitmeyi pek dusunmuyorum.vardir bir bildigi diyorum ama ya ilerlerse...antibiyotik kullanmasina izin verilmeyen arkadas oldu mu bu dönemlerde?[/QUOTE]
Ayni ilacı bende kullandm antibiyotik kullanmada zaten asla canını sıkma canım pamuklu çamaşır kullan bi de maydanoz suyu ic ac karnına sabahlari o iltihabı döküyo diye biliyorum

eger igne serum verdilerse demek seninki korkulacak bir durummus.benimki o kadar degildi belkide cunku 1 hafta amoklavin verdiler sabah aksam.enfrksiyon bebek icinde tehlikelidir ama serum yada igneye kadar gitmedim cok sukur.
ustunden cok gecmesine ragmen hala tum titizligimle dikkat ediyorum sahsen.

estafurullah telkin degil basima geleni anlattim ki korkma diye :KK66:
cunku bende bu kon ile ilgili bir baslil acmistim sagolsun kizlar yeteri kadar destek olmustu..

X